Oživte svůj outfit! - Legíny s potiskem

Oživte svůj outfit! - Legíny s potiskem

5. listopadu 2012, módní trendy, legíny s potiskem, gothic styl, zvířecí vzory, digitální potisk, květinové vzory, divoký potisk, legíny komiks

Sponzorované odkazy

Snad ten nejoblíbenější a nejlépe kombinovatelný módní kousek jsou legíny. Tuto sezónu se jim skutečně daří. A to především kvůli dalším módním trendům. Krásné pletené maxi svetry se nejlépe hodí k legínám, stejně tak jako* kozačky*, podzimní barvy nebo lakované lodičky. Proto bychom měli oživit i ,,přepracované“ legíny. Jednobarevné jsou už ohrané, tak se pojďme podívat na legíny doplněné různými potisky.

Známá a dostupná značka H&M ve své letošní kolekci také předvedla působivé legíny s potiskem. V této kampani se předvedla krásná americká zpěvačka a skladatelka, jejíž pseudonym je Lana Del Ray. Určitě jste ji zaznamenali buďto v televizních spotech nebo na billboardech podél silnic.

Digital

Ano, ano, slovo digitální zní poněkud zvláštně a většina z nás ho zas tak často nepoužívá. Teď tohle všechno můžete změnit, když si pořídíte legíny s digitálním potiskem. Ponořte se do hlubin fantasy a galaxy světa. Tento potisk je skutečně fajn a zaujme pozornost nejen vaší, ale rozhodně i ostatních.

Vždy padnoucí zvířecí motiv

Všem dobře známý a milý je motiv zvířat. Překvapivě i na legínách vypadá skvěle. Zebra, gepard, had nebo levhart. Nezáleží na tom, které zvíře je vaše oblíbené nebo kterého se štítíte či bojíte. U zvířecích legín vám to může být jedno. Skvěle zvýrazní vaše nohy i celkový dojem. Je to osvědčená klasika, se kterou nikdy nemůžete šlápnout vedle.

Trochu přiostříme! – divoké potisky

I když tomu možná nevěříte, potisků na legínách může být neskutečně mnoho. Někdy mohou být skutečně až divoké. Pestré barvy, nekonečné množství tvarů a také dobrých nápadů. Při pohledu na nějaké vybrané kousky se vám opravdu může až zatočit hlava. Zahrajte si na rebelku a zkuste to s divokými legínami. A nezapomeňte na to, je nechat vyniknout!

A zase je tu gothic styl

Pokud si pořádně všímáte, gothic styl nás tuto sezónu skutečně zahltil krásným módním oblečením a doplňky. Legíny nejsou výjimkou, a proto si budete moci ve vybraných obchodech vybrat i legíny s potiskem lebek, koster, křížů, pavouků, anebo jen pavučin. Většina těchto legín jsou černé barvy, což je velká výhoda. Víme přeci, že černá zeštíhluje a v legínách se kila navíc lehko ztratí. Běžte do nich!

Zdroje: www.polyvore.com www.hm.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu