Nenechte si uniknout trendy! / Deichmann podzim 2012

Nenechte si uniknout trendy! / Deichmann podzim 2012

2. listopadu 2012, kozačky, tenisky, šněrovací boty, na klínku, kotníčkové boty, Deichmann, Deichmann kolekce, kolekce, boty, obuv, podzimní obuv, podzim 2012, trendy podzim

Sponzorované odkazy

Najít ty pravé boty na podzim není lehká záležitost. Musí být pohodlné, kvalitní, odolat dešti a samozřejmě také stylově vypadat. Trendy v oblasti bot pro letošní podzim 2012 nám nabídly opravdu pestrý výběr, neboť se můžeme obout do klasických kozaček a kotníčkových bot, elegantních vysokých podpatků, stylových klínků, bot na šněrování nebo do pohodlných tenisek. Mezi nejvíce trendy barvy této sezóny se řadí vínová, tmavě modrá, šedá a béžová, nechybí však ani klasická černá. Všechny tyto možnosti můžete najít v obchodech značky Deichmann, která se může chlubit nejen širokou nabídkou obuvi, ale třeba i velmi příznivými cenami.

Kotníkové boty

Jedním z nejoblíbenějších typů bot na podzim jsou bezpochyby kotníčkové boty. Ani vysoké, ani nízké, zkrátka tak akorát, hodí se jak ke kalhotám, tak i k sukni a vypadají dobře s podpatkem i bez něj. Pro letošní podzim zkuste kotníčkové boty se šněrováním, je to horký trend!

Na klínku

Vedle zmíněného šněrování jsou dalším velkým hitem podzimu 2012 klínky. Objevují se taktéž u kotníčkové obuvi, ale například i u kozaček. Zaručují mnohem větší komfort než podpatky a vypadají neuvěřitelně stylově. Často jsou vyrobeny ze semiše a značka Deichmann je nabízí v mnoha trendy odstínech, jakými jsou béžová, vínová, šedá či tmavě modrá.

Tenisky

Pokud podpatky nejsou nic pro vás, klidně zůstaňte u svých oblíbených tenisek. Deichmann jich má v nabídce opravdu spoustu a vybrat si můžete nejen ze spousty barev, ale i potisků. Zkuste třeba leopardí nebo imitaci hadí kůže!

Kozačky

V zimě se bez nich neobejdeme, ale na podzim se také hodí. Řeč je samozřejmě o kozačkách. Deichmann jich do své nabídky zahrnul opravdu spoustu. V obchodě na vás čekají klasické kozačky s přezkami, zdobené kožešinkou, na klínku i na podpatku, vysoké i nižší. Jaké si vyberete vy?

Zdroje: http://www.deichmann.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky, tenisky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu