Nastygal podzim 2012

Nastygal podzim 2012

6. listopadu 2012, nastygal, podzim, květovaný potisk, zvířecí potisk, peplum, šaty, sukně

Sponzorované odkazy

Všude se derou na povrch podzimní kolekce. Ani kalifornský online e-shop Nastygal není výjimkou. Tam teď mají sice úplně jiné počasí než u nás, ale móda se dá přizpůsobit různým požadavkům a podmínkám. Těšit se můžete převážně na květované a zvířecí potisky, šaty a sukně zvané peplum a pozornost věnujeme také šatům s průstřihy – ať už na zádech, bocích nebo hrudi. Čtěte pozorně, podzimní kolekce Nastygal začíná…

KVĚTOVANÝ POTISK

Kalifornie je kolébkou hippies, a tak je zdejší móda dost poznamenána touto subkulturou. Květované potisky, tak nesmrtelné a stále se navracející, vládnou i v této podzimní kolekci. Tipem číslo jedna jsou určitě květované kalhoty. Těma prostě zabodujete na plné čáře. Ke květovaným kalhotám oblékejte jednobarevný top nebo halenku, aby dojem z celkového outfitu nepůsobil přeplácaně. Květovaným šatům jistě také neřeknete ne. Ty využijete na rande, do města, na svatbu, v zimě i v létě. Zde stačí pár drobných doplňků – náramky, prstýnky, řetízek. A krása je na světě!

PEPLUM

Peplum je právě na módním výsluní a je velmi populární. Jedná se o šaty či sukni úzkého střihu s decentním závojem (ve výšce nad pupíkem) po celém obvodu pasu, který krásně zakryje drobné nedostatky, jako jsou širší boky nebo bříško. V této podzimní kolekci dominuje především černá barva. Peplum je vysoce elegantní a udělá z vás dámu za každých okolností.

ŠATY S PRŮSTŘIHY

Jakékoliv sebemenší odhalení kůže je velmi sexy. Nastygal je drzá a hravá móda a především je sexy, což je hlavním mottem této značky. Proto v podzimní kolekci narazíte na módní kousky jako šaty s průstřihy na zádech, bocích či hrudi. Opět převládá černá barva. Troufnete si?

ZVÍŘECÍ POTISK

Kolik sezón už se zvířecí potisk nosil? To snad ani nespočítáme. Je stále velice oblíbený a velmi ženský. Abychom to upřesnili – pro podzim byl zvolen především potisk šelem. Ať už se jedná o leoparda, tygra, lva nebo pumu – v tomto outfitu zkrátka zazáříte. Je na vás, který z módních kousků si pořídíte – kabát, svetřík, kalhoty, kraťasy či top. My dáváme určitě palec nahoru. Buďte stejně divoká jako šelma!

Zdroj: Nastygal.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu