Statement náhrdelníky jsou letošní nutností!

Statement náhrdelníky jsou letošní nutností!

7. listopadu 2012, náhrdelník, statement náhrdelník, velké náhrdelníky, šperky, trendy, podzim 2012, 2012, zima 2012, doplňky

Sponzorované odkazy

Určitě není třeba zdůrazňovat důležitost šperků, vždyť která žena by je nemilovala. Dnes se zaměříme na současný trend podzimu a zimy 2012 – statement náhrdelníky, tedy výrazné a veliké šperky. Dodají naprosto nový vzhled obyčejným černým šatům, oversize svetru či bílé halence, zkrátka každému jednoduchému kousku ve vaší skříni. Jelikož se ale jedná o tak výrazný prvek, je potřeba znát pár tajemství, jak ho nosit tak, aby vypadal vskutku fantasticky!

Výrazné náhrdelníky vypadají úžasně, originálně a okamžitě se stanou dominantou outfitu. Proto myslete především na to, aby se s žádným jiným kouskem „nebily“. Řasení, nabíraná ramena, kanýrky nebo třeba příliš divoké potisky nevypadají v kombinaci se statement náhrdelníky příliš dobře a mohou působit přeplácaně. Opravdu postačí jednobarevné šaty či hladká halenka, tento šperk jim totiž dodá velkou dávku zajímavosti.

Pokud jde o barvy, zde máte v podstatě volnou ruku. K malým černým bude krásně sedět výrazný náhrdelník snad jakékoliv barvy. Jestli je však vaše oblečení v pestřejších odstínech, jako je například oranžová nebo růžová, slaďte s ním i barvu vašeho statement náhrdelníku, výsledek bude stát za to!

Aby tento šperk patřičně vynikl, vyčešte si vlasy do culíku nebo drdolu. Pokud je necháte rozpuštěné, nevadí, ale proč nenechat nádherný šperk zářit?

Je skvělou zprávou, že si letos můžeme vybrat z opravdu mnoha stylů. S nástupem barokního trendu se objevila spousta náhrdelníků v tomto duchu, nabízí se i tribal styl, stále in jsou i nejrůzněji zbarvené kamínky a úžasně vypadají i náhrdelníky ve vintage duchu. Co se týče tvarů, zvolit můžete klasické geometrické obrazce, ale trendy je i abstraktní vzhled.

A kam pro tyto elegantní, stylové a hravé šperky vyrazit? Ve své nabídce je mají například obchody značky Zara nebo Stradivarius.

Zdroj: www.stradivarius.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu