H&M Party kolekce 2012 je tu!

H&M Party kolekce 2012 je tu!

13. listopadu 2012, party doplňky, H&M, party kolekce, holiday kolekce, dětské oblečení, dámské oblečení, pánské oblečení, flitry, šaty, party šaty, obleky

Sponzorované odkazy

Období nejrůznějších party, večírků a splnění před Vánoci se neodbytně blíží a s nimi přicházejí na trh i nejnovější Party a Holiday kolekce plné neobyčejných, třpytivých a jinak zajímavých kousků, které jsou na tyto události perfektní volbou. Dnes se podíváme na Party kolekci 2012 značky H&M, která myslela nejen na ženy, ale také na muže a děti.

Dámská kolekce

Nejdůležitější roli hrají v dámské kolekci H&M Party 2012 šaty. Na nich pak nemohou chybět flitry, peplum, krajka nebo třeba i výrazné a divoké potisky. Další velmi zajímavý prvek kolekce tvoří kalhoty a legíny, jež získaly punc neobyčejnosti díky pestrým barvám, například zelené a fialové, a třpytivým materiálům. Poseté flitry pak jsou i cardigany či sáčka v kolekci, oživené například tříčtvrtečními rukávy. Opomenout nemůžeme ani pestrou škálu doplňků. Nechybí zde blyštivé lodičky nebo balerínky, party psaníčko a také pestré šperky.

Pánská kolekce

Zatímco dámská Party kolekce 2012 značky H&M se nesla na rozverné a hravé vlně, ta pánská je o něco elegantnější. Nabízí nám především košile, svetříky a kalhoty. Za zmínku rozhodně stojí naprosto úchvatné černé sáčko se saténovými klopy, které v kombinaci s modrým svetrem vypadá opravdu perfektně. Stejně povedený je i tmavě modrý oblek, nebo petrolejová košile doplněná tmavším motýlkem.

Dětská kolekce

Roztomilá, veselá a hravá, pro děti zkrátka dokonalá, je kolekce Kids určená pro malé slečny gentlemany. Na holčičky tu čekají šaty s mašlí, puntíky či kytičkami, tylové sukně a také svetříky a třpytivé punčošky. Pro malé pány zase návrháři vytvořili například dokonalý sametový oblek tmavě modré barvy, pestré svetříky a cardigany i kalhoty s vestičkou pro ty nejmenší.

Kolekce Party 2012 švédské značky H&M patří dle mého názoru opět mezi ty velmi povedené a oblékne stylově na večírek snad každého. Pokud vás tedy nějaká party v dohledné době čeká, stojí obchod H&M minimálně za navštívení.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu