Hřejivé svetry s aztéckými vzory

Hřejivé svetry s aztéckými vzory

16. listopadu 2012, svetr, cardigan, kardigan, svetřík, svetry, aztécký vzor, aztécký motiv, trendy, podzim 2012, zima 2012, Bershka, H&M, Asos

Sponzorované odkazy

Přežít zimu bez hřejivého a zároveň slušivého svetru je pro spoustu z nás zcela nepředstavitelné. Určitě vám jich ve skříni několik visí a jen čekají na příchod té pravé zimy, ale pravdou je, že i u svetrů se trendy mění a letos k nám přišla jedna horká novinka – svetry s aztéckými vzory. Na ty jsme si mohli zvyknout již během letošního léta, kdy nás tyto pestré a divoké potisky zahrnuly jako lavina. Pokud se řadíte mezi příznivce aztéckých motivů, určitě vás potěší, že jsou i na podzim a v zimě 2012 trendy snad na všem od šatů po šperky, ale my se dnes zaměříme právě na svetry s tímto vzory.

Originálnost a barevnost aztéckých motivů dodá vašemu outfitu tu pravou „šťávu“. Delší svetry s tímto vzorem budou vypadat skvěle v kombinaci s legínami, ale stejně tak si rozumí i s riflemi a kalhotami. Rozhodnout se můžete i mezi klasickými svetry, nebo cardigany.

Aztécké svetry Bershka

Španělská značka Bershka se do aztéckých vzorů zřejmě zamilovala. Do své nové kolekce zařadila spoustu kousků s těmito motivy a pravdou je, že vypadají opravdu krásně. Svetryaztéckými vzory také například návrháři ozdobili kožešinkou v kapuci, či kožíšek lemuje zapínání.

Aztécký vzor u H&M

Pro svetry s pestrými aztéckými motivy si můžete zajít i do obchodů značky H&M. V jejich nabídce se objevil jak vcelku jednoduchý svetřík v červeno-bílé kombinaci, tak i originální cardigan s růžovými, tmavě modrými a tyrkysovými vzory.

Aztécký motiv a Asos

Stejně tak si tento trend letošního podzimu a zimy nemohl nechat ujít e-shop Asos. Jako vždy zde najdeme originální kousky jak střihem, tak i barevnými kombinacemi. Opět si zde můžete vybrat mezi svetrycardigany, ale nebude to výběr jednoduchý, neboť všechny varianty vypadají velmi stylově.

Nebojte se vyměnit svůj jednobarevný svetr za ten zajímavější s aztéckými vzory!

Zdroje: www.hm.com, www.bershka.com. www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu