Značkové batohy Dakine, Roxy, Burton a Nike

Značkové batohy Dakine, Roxy, Burton a Nike

19. listopadu 2012, batohy, dámské batohy, pánské batohy, batohy burton, batohy Dakine, batohy Roxy, batohy Nike, batohy na showboard

Batoh je tou nejlepší volbou, kam uložit všechny potřebné věci, ať už do školy, na volný čas nebo i na skate. Zajisté vám zaručí větší volnost pohybu než kabelka či taška přes rameno, a tak pokud patříte k akčnějším typům a nosíte s sebou hodně věcí, určitě sáhnete po batohu. V dnešní široké nabídce můžete navíc vybírat mezi množstvím zpracování, a tak ať už vám stačí jednoduchý batoh, nebo hledáte kvalitní značkové batohy s množstvím vychytávek, jako je velká kapsa na notebook, menší kapsy na všechny potřebné drobnosti, poutka aj. Samozřejmostí u kvalitních batohů, které jsou určeny jak do školy, tak i na různé sporty, je vystužený zádový panel a vystužené a zpevněné bederní popruhy. Batohy, které jsou určeny na snowboard pak disponují také možností uchycení snowboardu horizontálně i vertikálně, možnost regulace šíře batohu pomocí posuvných přesek a mají navíc třeba i menší kapsu na snb brýle.

Samozřejmě, kvalita a vychytávky nejsou všechno a zvláště pak dámy ocení i pěkný a stylový design. Spousta značek dnes nabízí batohy v barevnějším a řekněme více holčičím provedení, s kytičkami, puntíky a jinými roztomilými vzory, stálicí mezi děvčaty jsou však batohy Roxy.

Za to Batohy Dakine mají designy trochu střízlivější, ale stále velmi líbivé a často také unisexové, a tak batoh Dakine může potěšit jak dámské, tak i pánské nadšence.

Špičku mezi batohy pak představují batohy Burton. Značka spolupracuje s týmem profesionálu, kteří pomáhají batohy vyvíjet, tak aby vyhovovaly i těm nejnáročnějším uživatelům. Batoh Burton se zavděčí všem, značka totiž nabízí jak street batohy, které skvěle využijete například i do školy, tak i technické batohy na snowboard aj. Dámské batohy Burton pak zase oplývají skvělými barevnými kombinacemi, které si hned oblíbíte.

Originální designy a barevné kombinace nabízejí i batohy Nike, které zase potěší svou cenou oproti batohům z vyšší cenové kategorie, jako je právě Burton.

Rozmanitou a širokou nabídku batohů najdete například v e-shopu Templestore.cz, kde si určitě vyberete.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii doplňky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu