Hravé podzimní punčochy

Hravé podzimní punčochy

23. listopadu 2012, podzim, punčochy, vzory, barevné punčochy, etno, kohoutí stopa, černé punčochy

Sponzorované odkazy

Milujete sukně a šortky nadevše a nechcete se jich vzdát za žádnou cenu? Abyste v chladných podzimních a zimních dnech nemrzla, máme pro vás pár skvělých tipů na výběr punčoch. Vaše nohy budou v teple a přitom váš outfit bude dokonalý a vskutku originální – podzim totiž fandí barvičkám a vzorům!

RETRO PUNTÍKY

Nikdy nestárnoucí a všemi milované retro se promítlo i do tohoto ročního období. Velkým podzimním favoritem jsou pučochy s puntíkama. Jsou rozverné, roztomilé a určitě vás budou bavit.

KOHOUTÍ STOPA A ZVÍŘECÍ POTISK

Velice elegantní motiv kohoutí stopy, který vládne především v chladných měsících, je opět tady. Dalším populárním potiskem jsou zvířecí motivy – především leopard a zebra. Co takhle vyzkoušet leopardí legíny nebo punčochy? Troufnete si na divokou šelmu?

ČERNÁ KLASIKA

Pokud nejste zrovna fanynkou barevných punčoch a extravagantních vzorů, i pro vás máme pár tipů. Černou barvou nikdy nic nepokazíte. Obzvláště hezky vypadají černé háčkované, síťované či krajkou zdobené punčochy. Vašemu partnerovi se jistě zalíbí také!

ČERVENÁ A ETNO VZORY

Červená barva – především vínová – je letošní barvou podzimu. Takže vyražte na nákupy a pořiďte si určitě aspoň jedny červené punčochy. Vínová barva se nejvíc kombinuje s kůží, takže bundička ve vínové barvě váš celkový vzhled perfektně podtrhne. Svůj outfit můžete obohatit o rudou rtěnku v podobném odstínu punčoch a kolemjdoucí z vás nesputí oči, tomu věřte. Etno vzory nám už vládly v létě a jejicu éra pokračuje směle dál. Etno potisk je prostě líbivý, slušivý a na první pohled velmi zajímavý.

GEOMETRIE vs. JEDNODUCHOST

Geometrické vzory jsou čím dál oblíbenější. Velkou roli hrají především v minimalistickém pojetí módy, avšak tady minimalismus nehraje až tak zásadní roli. Odvažte se a oblékněte vícebarevné punčochy. S tímto motivem vám budou slušet. Navíc vám tyhle šikovně řešené punčochy pomohou zakrýt silnější lýtka či stehna. Ovšem musíte zvolit správná geometrický tvar, jinak může být výsledek úplně opačný. Jestliže vás nezaujal ani jeden z potisků a máte raději jednoduchost, která je snáz kombinovatelná s ostatními trendy, pak jistě oceníte jednobarevné punčochy. Výber barvičky je na vás – podzimu však vévodí smaragdová, vínová a kobaltově modrá.

Zdroje: Thinkstock, www.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu