Jak se připravit na zimu? / Zimní oblečení pro ženy

Jak se připravit na zimu? / Zimní oblečení pro ženy

1. prosince 2012, Stylomat, e-shop Stylomat, zimní kabáty, zimní svetry, zimní bundy, zimní legíny, oblečení na zimu, zimní oblečení

V nejbližších dnech se nám pořádně ochladí, teploty se podle všeho nemají vyšplhat ani nad bod mrazu, a tak nám s příchodem prosince začně opravdová zima i se sněžením. V takovémto počasí si už opravdu nevystačíme s lehkých kabátkem či podzimní bundou, a tak je třeba se pořádně na tuto tuhou zimu „vyzbrojit“.

Tou nejdůležitější věcí, kterou byste si měla opatřit, pokud jste tak již neučinila, je zimní kabát. Pořádně teplý kabát, který však neztrácí na půvabu nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Letos letí trochu výraznější barvy kabátů jako je burgundy, petrolejová, královsky modrá. Špatně ale také neuděláte pokud vsadíte na černou klasiku, či elegantní béžovou či velbloudí. Pokud zrovna nejste kabátový typ, ale stále si chcete zachovat trochu elegance, určitě se vám budou líbit prošívané zimní bundy, které jsou stále v kurzu.

Absolutním hitem letošního podzimu a zimy jsou svetry. Svetry všeho druhu, hrubě pletené svetry, svetry s velkými oky, svetry s padajícími rameny, s knoflíky i bez, svetry s výšivkami, s aztéckými motivy, se zvířaty či různými symboly jako srdíčka či křížky. Nosí je všechny celebrity a letos je nabídka všech značek opravdu pestrá.

Zato legíny jsou v kurzu stále, tento rok však o trochu víc, a to hlavně díky jinému provedení, kterým se jim dostalo. Stále více se totiž objevují legíny se vzory. Nejpopulárnější jsou aztécké či jiné tribal vzory nebo norské vzory, které se hodí perfektně na zimu. Výjimkou však nejsou ani legíny s digitálním potiskem, komiksové a jiné. Zimní legíny jsou navíc daleko teplejší než ty klasické, a tudíž vám poskytnou i patřičné pohodlí. Jsou tak skvělou volbou pod dlouhý trendy svetr.

Samozřejmě nesmíme zapomenout na důležité doplňky, které více než kdy jindy právě v zimě prokazují tu největší službu a jsou tak spíše nutností než doplňkem v tom pravém slova smyslu. Rukavice, čepice a hlavně stylové a hřejivé šály a nákrčníky nejlépe v barvách, které skvěle doplní a oživí váš zimní outfit, si může díky široké nabídce e-shopů a i kamenných obchodů pořídit každá z nás.

Zdroj: www.stylomat.cz, thinkstock

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu