Bandeau šaty – váš dokonalý partner na vánočním večírku

Bandeau šaty – váš dokonalý partner na vánočním večírku

7. prosince 2012, bandeau šaty, párty šaty, dámské šaty

Sponzorované odkazy

S osudným číslem měsíce prosinec – tedy číslem dvanáct – přišel ruka v ruce všemi očekávaný předvánoční čas. Stres, úklid, pobíhání po nákupech, příprava typicky vánočních pokrmů. Naopak pro mnohé nastává také příhodný čas na rozličné večírky včetně těch nejoblíbenějších vánočních. Nejčastěji se vydáváme na párty s přáteli a nebo na firemní večírky. Na obou jistě oceníte trendy šaty bandeau.

Střih je jednoduchý a slušivý, typickým prvkem je zajímavě řešený dekolt. Každá sezóna s sebou přináší určité trendy. Ty se pochopitelně projeví i u společenských a párty šatů. Flitry byly téměř vždy považovány za součást módy na párty a večírky. Poslední dvě sezóny jim ale dávají ještě mnohem větší prostor, a tak se setkáme s šatami, které jsou pokryty flitry celé nebo alespoň jejich velká část. Vyzkoušejte šaty bandeau s flitry třeba na oslavu Nového roku, zaručeně budete za hvězdu!

Černá je černá. Šaty v černé barvě se nikdy v šatníku neztratí a jistě s nimi chybu neuděláte. Styl bandeau promění i ty nejjednodušší černé šaty v šaty půvabné.

Letošní zimu dostanou prostor i světlé odstíny a bílá barva (teda také barva vánoc) dokáže šaty učinit zcela mystickými.

Barevné rozhranní je pro zimu 2012 velmi pestré. Jistě nikdo nemohl přehlédnout trend červené barvy. Jen s ní opatrně na firemních večírcích, mohla by na mnohé působit provokativně a nevhodně. Naopak si jí dopřejte na plesích či různých oslavách.

Velmi chic je dále zlatá barva, která v kombinaci s bandeau šaty a flitry vytvoří rafinovaný outfit pro každou párty.

Pokud mluvíme o módních trendech pro sezónu zima 2012/2013 neměli bychom opomenout krajku. Krajkové šaty bandeau jsou něžné a zároveň působí svůdně.

Bandeau šaty jsou perfektní volbou pro firemní oslavy, vánoční párty i jiné společenské události.

Zdroj: www.asos.com , Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu