Černobílá i romantická prosincová kolekce Bershka

Černobílá i romantická prosincová kolekce Bershka

9. prosince 2012, Bershka, kolekce, zimní kolekce, zima 2012, prosinec 2012, oblečení, dámské oblečení, romantické oblečení, puntíky, proužky, černobílé oblečení

Sponzorované odkazy

Španělskou značku Bershka člověk musí milovat už pro tu kreativitu a neočekávatelnost. Místo záplavy kabátů a svetrů si pro nás ve své prosincové kolekci nachystala šortky, krátké kožené bundičky a sukně. Vánoce, se kterými je prosinec samozřejmě neodmyslitelně spojený, totiž nejsou jenom o mnoha vrstvách oblečení chránících nás před zimou, ale také o párty kouscích, kterými oslníme na předvánočních večírcích a jiných akcích. A těch je v prosincové kolekci Bershka opravdu dostatek!

Prosincový lookbook značky Bershka by se dal rozdělit do dvou částí. Jedna je laděná do romantických barev a druhá se nese na klasické černo-bílé vlně.

Začneme onou romantickou sekcí. V hlavní roli zde můžeme vidět světle růžovou barvu – růžové sáčko, sukně, rifle… Aby však outfity nepůsobily přeslazeně, zdobí je i rockovější prvky. Mezi nimi například již zmíněná krátká kožená bundička se cvočky, denimové šortky s výšivkami, nebo kabelka se spoustou třásní na rameni. Za zmínku pak určitě stojí i zlatý statement náhrdelník, který tvoří s bílým topem a růžovým sáčkem perfektní kombinaci.

Pokud ale nejste zrovna fanoušci romantického dívčího stylu, i pro vás si návrháři Bershky připravili zajímavou variantu. A to oblečení černobílé. Jedná se o nestárnoucí, avšak stylovou klasiku, kterou budete moci mít ve svém šatníku po dlouhá léta. Tato část kolekce však v žádném případě není nuda. I s pouhými dvěma barvami se totiž dá krásně vyhrát. A to například pomocí jednoduchých a efektivních geometrických tvarů, jako jsou puntíky či prosté pruhy, které jsou překvapivě dobře kombinovatelné i mezi sebou, jak můžeme vidět na outfitu složeném z puntíkaté halenky a pruhované sukně. Mimo to pak v černobílé kolekci najdete třeba metalickou sukni nebo tričko s potiskem čísla.

Prosincová kolekce značky Bershka je zkrátka skvělou volbou, pokud se chcete obléci stylově, originálně a navíc za příznivou cenu.

Zdroj: www.bershka.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu