Barvy Burgundy a Oxblood jsou hitem sezóny

Barvy Burgundy a Oxblood jsou hitem sezóny

12. prosince 2012, burgundy, oxblood, kaštanová barva, vínová barva, bordó barva

Sponzorované odkazy

Módní trendy se začínají měnit se stále větší dynamikou. Obměňují se střihy, v popularitě se střídají veškeré materiály a pochopitelně nechybí ani souboj trendy barev. Pro zimu 2012/2013 zvítězily na prvních příčkách barvy Burgundy a Oxblood. Zajisté jste si povšimli, že v módních obchodních domech převládají odstíny červené, oranžové, žluté a vůbec poměrně výrazné barvy. Tato zima bude pestrá a je se tedy na co těšit.

Barva burgundy nás zanese v myšlenkách do krajů malebné Francie, kde se rodí lahodné burgundské víno. Pojem burgundy nesymbolizuje nic jiného, nežli tuto smyslnou bordó barvu. Při pohodovém večeru, zahleděni do číše vína, zkuste zvážit možnost hřejivého bordó kabátku. 

Dobře poslouží také dámské boty v barvě bordó. Není třeba ladit barevně i kabelku, tato pravidla již dnes neplatí. Na opak se nebojte nechat botky pěkně vyniknout.

V barvě burgundy i níže zmíněné oxblood snadno seženete také zimní módní doplňky jako jsou šály a čepice.

Také pánské móda se přiklání k oblečení v barvě burgundy. Trendy jsou na příklad úzké pánské kalhoty bordó nebo trička a košile v této magické barvě.

A co barva oxblood? Mohli bychom ji pojmenovat jako kaštanová nebo vínová. Dámy by letošní zimu měly určitě vyzkoušet šaty v barvě oxblood.

Ještě barvě oxblood odoláváte, protože si říkáte, že momentálně nic nového ve svém šatníku nepotřebujete? Nezapomínejme na „pravou kamarádku“ téměř každé ženy – dámská kabelka. Těch není nikdy dost. Kombinovat je s outfity a každý den měnit nezbytnosti uložené uvnitř, se stalo pro mnohé z nás jakýmsi hobby. Kabelka v barvě oxblood je poměrně neodolatelným pkušením.

Oxblood a burgundy patří mezi top barvy této zimy a setkáme se s ni mi nejen v obchodních domech, ale také v ulicích a domácnostech. Trendy jsou totiž nejen v módním průmyslu.

Zdroj: www.asos.com, hemera thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu