Xmas kolekce Tally Weijl 2012

Xmas kolekce Tally Weijl 2012

18. prosince 2012, Tally Weijl, kolekce, kolekce 2012, vánoční kolekce, silvestrovská kolekce, party kolekce, party šaty, doplňky, party boty, party doplňky, saka, sáčka

Sponzorované odkazy

Není pochyb o tom, že Vánoce a celé sváteční období už je v podstatě v plném proudu. Přesvědčuje nás o tom nejen vánoční výzdoba v ulicích a nákupní shon v obchodních domech, ale i Holiday a Party kolekce plnící prodejní pulty a lákající nás svými třpytivými a barevnými kousky, z nichž vůně Vánoc přímo číší. Se svou Xmas, neboli vánoční kolekcí pro rok 2012 už přišla i značka Tally Weijl a jako vždy je tu opravdu z čeho vybírat!

Blyštivé oblečení k období svátků prostě patří a s kousky z Xmas kolekce Tally Weijl budete doopravdy zářit jako hvězda. Je totiž nabytá třpytkami, flitry a metalickými materiály, které zaručí vaši nepřehlédnutelnost na každé party.

Jak je u značky Tally Weijl zvykem, všechny kousky kolekce v sobě nesou pořádnou dávku sex-appealu a hravosti. Najdeme zde svůdné minišatičky, krátké šortky, zajímavé sukně, ale i naprosto úchvatný a originální party overal a také spoustu sáček v nejrůznějších stylech.

Co se týče barev, není možná kolekce nejpestřejší, ale obsahuje všechny odstíny, které k party patří, což znamená stříbrnou, černou, tmavě modrou a také zlatou – především na doplňcích.

Jednou z věcí, kterou bych na Xmas kolekci Tally Weijl 2012 vyzdvihla, jsou sáčka a bundičky. Najdeme jich tu velké množství, ale hlavně vypadají naprosto stylově a originálně. Troufly byste si na flitrový blejzr nebo na krátkou modrou metalickou bundičku?

Hlavní roli v celé kolekci ale přirozeně hrají šaty. Jak jsem již zmiňovala, povětšinou jsou krátké a sexy a zdobené blýskavými detaily.

Další kapitolou jsou doplňky. Těch není nikdy dost a v holiday sezóně to platí dvojnásob! Vybrat si můžete ze spousty statement náhrdelníků, výrazných náramků a prstenů, nádherných psaníček a také svůdných lodiček a kotníčkových bot ve zlaté, černé nebo růžové barvě.

Xmas kolekci Tally Weijl toho ale najdete mnohem více, tak si nenechejte tyto skvělé party kousky ujít!

Zdroj: www.tallyweijl.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu