Vánoční slevy 2012 – výběr aktuálních cenových hitů módních značek

Vánoční slevy 2012 – výběr aktuálních cenových hitů módních značek

17. prosince 2012, vánoční slevy, výpridej, slevy HM

Sponzorované odkazy

Zřejmě jen málokdo nemá v oblibě výrazné vánoční slevy, ve kterých se dají sehnat jedinečné kousky za velmi příznivou cenu. Abyste nebloudili bez inspirace po módních obchodech, připravili jsme pro vás několik tipů. Dnes se zaměříme na dvě oblíbené značky H&M a Topshop.

Je pochopitelné, že každá z prodejen dané značky, může mít k dispozici jiný sortiment ve slevě. My vycházíme v tomto článku z internetových obchodů, a tedy i internetových slev. Většina značek nabízí možnost objednávky. Pokud se vám nechce bloudit po přeplněných obchodních domech, zkuste si vysněný kousek objednat z internetového obchodu.

Slevy v populárním H&M

Vynechat značku H&M by byl téměř hřích – módní oblečení za atraktivní ceny. Jako tip vybírám sexy červené šaty krajkou, která patří mezi trendy sezóny. Cena je více než lahodivá a šaty se budou hodit perfektně třeba na silvestrovský večírek.

Vyčkávali jste s koupí kabátu na poslední chvíli? V H&M jsou nyní kabátky také ve výrazné slevě. Ten správný čas poohlédnout se po zajímavém kousku.

Z pánské nabídky H&M mne zaujaly úžasné lakované botky, vhodné zejména pro společenské události.

A jestli jste se báli vyzkoušet výrazné barvy, rozhodně nalezněte odvahu a vyzkoušejte některý z barevných svetříků H&M. Ceny šly opravdu znatelně dolů, a tak investice do originálního svetru jistě nebudete litovat.

Topshop a vánoční slevy

Topshop v době vánoc dopřává často zákazníkům slevy až padesát procent. Mne potěšila sleva na bouclé topík. Bouclé saka, kabátky i topy se mnohé teprve učíme nosit a tak je jejich koupě ve slevě velmi příjemná.

Dále bych doporučila obhlédnout nabídku obuvi ve slevě. Topshop je obchod plný aktuálních módních trendů a období slev je příjemnou šancí, jak si nakupování ještě více užít.

Slevy ještě nedosáhly vrcholu, v některých obchodech si na ně ještě budeme muset počkat. Ale obchody s módou jako je HM, Topshop, Promod nebo Next již slevy mají, a tak se můžeme vydat na první vánoční nakupování.

Zdroj: www.topshop.com , www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje a vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu