Jaký zimní kabát si vybrat?

Jaký zimní kabát si vybrat?

16. prosince 2012, dámské zimní kabáty, zimní kabáty, kabáty zima 2012, zima 2013, kabáty, dámské kabáty

Sponzorované odkazy

Kabát patří k základním stavebním prvkům šatníku každé ženy. Alespoň jeden už doma asi máte, pořídit si další ale určitě hříchem nebude. Je pochopitelné, že pokud klesnou teploty daleko pod bod mrazu, většina lidí ráda vymění stylovost a trendy kousky za svršek, který je co nejvíce zahřeje. Naštěstí takových dnů přijde jen několik a v těch ostatních si promyšlených outfitů můžeme užít do sytosti.

Jaký si vybrat?

Jestli příliš neholdujete trendy oblečení a máte radši klasiku, jsou pro vás velbloudí kabáty jako dělané. Sluší všem typům žen, což se u barev málokdy stává. Takový nadčasový kousek vám vydrží i několik let, platí se do něj tedy investovat a pořídit si jeden z kvalitní látky a precizně ušitý.

.<>

Šeď ulic potřebuje nutně prozářit. Zapomeňte na námořnicky modrou, kterou mají všichni a vsaďte třeba na vesele žlutou, fuksiovou nebo zelenou. Potěšíte nejen sebe, ale možná dobře naladíte i někoho jiného.

Máte kabáty ráda, ale vadí vám to, že jsou příliš bez nápadu? Jestli to ani veselé barvy nespraví, můžete sáhnout třeba po** kabátu** s volánky, zdobenými rukávy, mašličkami našitými na knoflíky, oživit ho také může netradiční střih, třeba trend letošního roku – peplum na kabátech.

Sázkou na jistotu může být i černý. Kupte si jednoduchý elegantní a vůbec nebudete vypadat nudně. Stačí ho doplnit třeba kožešinovým límcem, všichni se za vámi otočí. Správný baret, šála nebo kabelka také udělají svoji práci, s jedním kouskem tedy můžete vypadat každý den úplně jinak. Zapomeňte také na hlášky, že vojenský střih kabátu je už ohraný. Není a nikdy nebude, dvouřadé zapínání a přezky se budou hojně objevovat i za pět let stejně jako dnes.

Vypasované kabáty sluší všem bez výjimky. Majitelkám rovného pasu ho jako mávnutím proutkem vytvoří, umí skrýt větší boky, břicho nebo pozadí. Jste ale vysoká a štíhlá? Zkusit můžete kabát pánského nebo oversized střihu. Působí elegantně a minimalisticky, spolu se slimkami budete vypadat úžasně.

Kožíšky se stále mezi ženami nerozšířily tak, jak by si zasloužily. Jsou krásné, je v nich úžasné teplo a můžete se s nimi mazlit, kdy budete chtít. Kombinovat je můžete úplně se vším, hodí se na večer, párty i do každodenního shonu. Je jen na vás, jestli se vám více zalíbí jednobarevný nebo se zvířecím potiskem, zabodujete v obou případech.

zdroj: asos.com, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu