Tipy na vánoční dárky pro muže i ženy

Tipy na vánoční dárky pro muže i ženy

16. prosince 2012, dárky pro ženy, dárky pro muže, vánoční dárky, dárkové sady

Sponzorované odkazy

Už vás pohltila vánoční panika? Dárky na poslední chvíli nejsou ničím neobvyklým a jistě pocit zoufalství způsobený časovou tísní zná téměř každý. Bezhlavě pak bereme obchodní domy útokem a kupujeme dárky, které bychom za normálních okolností ani koupit nechtěli. Někteří se vyvarovali davům „dárků chtivých“ a zakoupili zboží z pohodlí domovů na internetu. Jestli ještě sháníte vánoční dárky, máme pro vás několik tipů.

Vánoční dárky pro ženy

Začněme tradičně. Není snad žena, kterou by nepotěšil luxusní parfém zabalený ideálně v dárkovém balení. Proč nevyužít výhodných nabídek v době předvánočních slev? Ovšem pokud si nejste jisti výběrem, zvolte parfém decentní, případně se zeptejte na možnost výměny po vánocích.

Co takhle citrusový parfém od Cartier v zlatavém flakónu? Limitovaná edice parfémů Cartier Baier Volé obsahuje třpytky, což je velmi příjemný vánoční bonus.

Kosmetické balíčky jsou také žádoucí. Jen si musíme dát pozor, jakou značku žena ráda používá. Vyvarujte se makeupu, pokud neznáte konkrétní značku a odstín. Raději vsaďte na paletu očních stínů či rovnou celou sadu pro dokonalé líčení očí a rtů.

Nezapomínejme na velmi praktické kosmetické dárky jako na příklad holící strojek, fén na vlasy nebo poměrně drahé výživové produkty, které si ženy z finančních důvodů nechtějí někdy běžně koupit.

Muži si většinou výběrem kosmetických výrobků nejsou příliš jisti. Patříte mezi ně? Vyvarujte se rozpačitým okamžikům při rozbalování dárků a kupte své drahé polovičce raději poukaz do kosmetického studia. K dostání jsou většinou poukazy na služby i dané produkty.

Mezi sázky na jistotu patří kabelky a peněženky. Které ženě by neudělala radost nová kabelka? Tato nákupní mise je založena na předchozím obhlédnutí šatníku vaší partnerky, ale věřme, že černá nebo hnědá nikdy nezklame.

Vánoční dárky pro muže

Muže, který je každý den ve výru byznys módy by zajisté potěšila dárková kazeta na kravaty nebo luxusní manžetové knoflíčky.

A co dále? Kosmetické produkty jsou pro muže každoročně téměř samozřejmostí a stejně tak i spodní prádlo a ponožky. Zkuste tentokrát na příklad pánské hodinky.

Máte –li muže stále na cestách, poohlédněte se po pěkných cestovních zavazadlech. Je to sice dárek praktický, ale i přístup mužů ke koupi dárků je často velmi praktický, a tak jistě nešlápnete vedle.

A na závěr připomeňme dárkové sady luxusních per.

Pravda, není to dárek pro každého, ale k dispozici je ještě mnoho dárků, které není třeba náročně vybírat – permanentky do posilovny, lístky na jedinečný koncert nebo zkuste firmu na zážitky. I vy můžete být součástí dárku! Poohlédněte se po pobytech pro dva na horách nebo se vydejte do letních krajů. Letenky přeci také nejsou vůbec špatným dárkem.

www.parfemy.cz , www.krasa.cz , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up, parfémy a vůně, šperky a hodinky a vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu