Šaty a sukně s peřím aneb must-have 2012/2013

Šaty a sukně s peřím aneb must-have 2012/2013

19. prosince 2012, šaty s peřím, sukně s peřím, peříčkové šaty, párty šaty, párty sukně, šaty na večírek, trend peří

Sponzorované odkazy

Móda si stále více pohrává s novými trendy a dává prostor fantazii. Na druhou stranu je vytvářeno velké množství modelů, které se spíše přiklánějí k praktické stránce a jednoduchosti. Dnes se podíváme na trend peříček, který patří spíše do té první kategorie. Působí něžně a u jistých modelů až étericky. Mohou také dobře vytvořit odvážný outfit na večírky. Peříčka se nosí všude – na topech, kabelkách, ale také na sukýnkách a šatech.

Co říkáte na párty šaty vytvořené ze sexy krajky a peříček? Rozhodně budete nepřehlédnutelná.

Pokud se ale na výrazné peří necítíte, poohlédněte se po šatech nebo tunice s potiskem pírek. I taková varianta je velmi moderní.

Rozhodla jsem se pro malý průzkum, abych zjistila, kde je u nás možné zakoupit šaty a sukně s peřím. Ihned jsem si vzpomněla na značku Koralline, jejíž kolekce je peříček plná. Navíc se většina z nich dá snadno oddělat i přidělat nazpět. Působivá je kombinace zlatých flitrů a peříček na dekoltu.

Dále mne zaujal pás z peříček. Lze jej přidělat na sukni i na kalhoty či legíny.

Kde jinde hledat aktuální módní novinky a must-have, nežli v obchodech Zara. Značka na nás každou sezónu chrlí ty nejlepší kousky z dílen zkušených návrhářů. Jedinečná sukně z peří nechybí ani v jejich nabídce.

Bershka vytvořila speciální Christmas collection plnou krásných šatů, topů a sukýnek ideálních na večírky. V kolekci nechybí ani doplňky mezi nimiž vyčnívá dokonalé společenské psaníčko z peří.

Doladit jej můžeme pomocí jednoduchého náhrdelníku s pírkem.

Největší nabídku tohoto trendu nabízejí prozatím zahraniční internetové obchody, kde si můžeme prohlédnout více různých modelů. Peříčka jsou velmi něžným motivem ť už v podobě potisku nebo přímo v podobě využití samotných peříček. Letos se budou nosit především peříčkové šaty a doplňky.

Zdroj: www.zara.com , www.polyvore.com , www.bershka.comhttps://www.facebook.com/…449014217902

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu