Jak se ozdobit na Silvestra? / Slavnostní šperky

Jak se ozdobit na Silvestra? / Slavnostní šperky

26. prosince 2012, Silvestr 2012, šperky, náhrdelníky, náramky, náušnice, prsteny, korunky, čelenky, stříbro, bižuterie

Sponzorované odkazy

Silvestr je už za rohem a zajisté má většina z vás už vymyšlené plány, jak konec letošního roku oslaví. Co ale možná ještě nemáte rozmyšlené je to, co si na sebe oblečete a hlavně, jak se na tuto slávu ozdobíte. Jaké šperky budou těmi nejvíc trendy? Co vám bude nejvíc slušet a v čem určitě zazáříte? Čtěte dál a snad vás něco napadne.

Náhrdelníky jsou snad tím nejvýraznějším šperkem ze všech. Všechny upoutají hned na první pohled a to především ty, které letos na SIlvestra ,,pofrčí". Náhrdelníky vybírejte především nápadné, pořádně třpytivé a blyštící se. Velmi populární jsou v dnešní době i náhrdelníky, které připomínají límečky. Mnohé z nich nemají klasické zapínání, ale zavazují se zezadu za krk stužkou. Nosí se mnohem pohodlněji, ale je potřeba je uvázat pořádně a hlídat si, aby se neztratily.

náramky je to podobně. Poletí hlavně velké a lesknoucí se. Naleznete je nyní na každém rohu a jestli nebudete mít štěstí, je tu možnost si koupit více malých náramků a dát si na jednu ruku všechny a vytvořit tak dojem náramku širokého.

Snad nejpopulárnější jsou náušnice. Nejsou tak drahé a ženy je velice často střídají a obměňují. Na silvestrovskou party zvolte spíše náušnice visící než obyčejné pecky. Stejně jako náhrdelníky a náramky, musí být náušnice dosti výrazné.

Prsteny už jsou jen takovým šperkovým doplňkem. Nevšimnete si jich ihned na první pohled, ale později dělají opravdu skvělý dojem. Společně s pěknou manikúrou prsteny krásně vyniknou. Až budete držet sklenku šampaňského na novoroční přípitek, určitě si všichni všimnou.

Jestliže budete chtít ozdobit krom svého těla i svůj účes, pořiďte si slavnostní čelenku nebo třeba i korunku. Dávejte ale pozor, aby jste šperky moc nepřekombinovala. Víte přece, že méně je někdy více. Nebylo mi moc slušivé třpytit se jako křišťál na všech částech vašeho těla.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu