Party sukně jsou skvělou volbou pro vánoční večírky

Party sukně jsou skvělou volbou pro vánoční večírky

24. prosince 2012, párty sukně, minisukně, originální sukně

Sponzorované odkazy

Jistě znáte ten pocit zoufalství, když otevřete plnou skříň, ale nic z onoho velkolepého výběru nelze použít pro vánoční večírek. Jistě, nejen pro vánoční večírek. Šatní skříň už se drží na „nohou“ jen silou vůle a uvnitř se tísní hromádky oblečení. Kdo by je také skládal, když ve skříni „nic není.“ V tento okamžik většina z nás své šatníky opouští a vydává se na lov zajímavých modelů do butiků a obchodních center. Letos si nenechte ujít bohatou nabídku party sukní.

Pokud se chystáte na večírek, vyzkoušejte určitě některou z originálních sukní. Dostupné jsou téměř v každém obchodě. Sázkou na jistotu je ale Zara, Bershka nebo Mango.

Párty sukně pro letošní sezónu zdobí především flitry a jiné blýskavé dekorační prvky. Výjimkou nejsou ani třpytivé nitě a trendy třásně.

Třásně se objevily na sukních, šatech a doplňcích již v minulých kolekcích, a tak je nelze považovat za zcela nový trend, ale alespoň jsme si na tento trend zvykli a neostýcháme se jej nosit. Párty sukně s třásněmi nejsou na první pohled nápadným prvkem. Při tanci se nicméně překrásně vlní okolo boků.

Zvolíte-li třásně výraznější, stane se sukýnka rázem dominantním prvkem.

Nejen třásně mohou ze sukně vytvořit nejvýraznější část outfitu. Výše zmíněné flitry, metalické odstíny a jiné ozdobné prvky jsou ideální pro každou párty.

Mezi střihy převládají jednoznačně rovné minisukně.

Sukně střižené do „áčka“ také nevyšly z módy a jistě je také bez větších problémů seženete v metalické záři.

Outfity se kombinují v jednoduchým topem, který hezky schováme dovnitř. Hitem se staly kombinace lesklých materiálů s bavlněnými mikinami nebo pletenými svetry. Mezi materiály vzniká zajímavý kontrast – ten je tuto sezónu rozhodně trefou do černého.

Párty sukně přinášejí nový nádech do našich skříní a zajisté se tam alespoň jedna z nich ještě jako nový přírůstek vejde.

Zdroj: www.asos.com, www.bershka.com, www.zara.com, www.mango.com, istockphoto_thin­kstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu