Boty pro každého - Zimní obuv CCC

Boty pro každého - Zimní obuv CCC

27. prosince 2012, zima 2012, zimní boty, CCC, dámské boty, pánské boty, kozačky, kotníčkové boty

Sponzorované odkazy

V zimě se nelze obejít bez zateplených zimních bot, které naše nožky ve vysokém sněhu či blátu zahřejí. Všechny známé módní značky zaměřující se na výrobu obuvi přišly letos s kolekcemi zimních bot, stejně tak jako oblíbená a dostupná značka CCC, o které bude v tomto článku řeč. Obchody značky CCC se u nás v České republice za poslední roky celkem rozrostly. Nalezneme jich zde celkově okolo šedesáti, a to ve všech větších městech. To už je celkem slušné množství.

Jedněmi z klasických dámských zimních bot jsou kozačky. Jsou perfektní zimní obuví, protože asi nejlépe zahřejí. Můžeme si vybírat ze zateplených, na podpatku, s různorodým zapínáním. CCC vsadila na osvědčenou klasiku, která nemůže nikdy nikoho urazit. Každá žena si z nabídky kozaček vybere. Překvapit vás možná mohou kozačky s klasickými tkaničkami. Nemají v podstatě žádný smysl. Jde jen o takový doplněk, který ale vypadá vkusně a především zajímavě.

Když nebudou až tak hrozné mrazy, můžete zkusit kotníčkové boty. Mají stejné vlastnosti jako kozačky, akorát jejich výška dosahuje pouze po či nad kotníky. U CCC si můžete nakoupit semišové nebo kožené dámské kotníkové boty. Záleží na tom, kam je budete chtít nosit. Krásné semišky se do vysokého sněhu moc nehodí, to dá rozum. Na nákupy nebo do klubu budou ale ideální. Jsem si jistá, že vás CCC svojí nabídkou neurazí.

V obchodech CCC si na své přijdou u páni. Kolekce pánských zimních bot se celkem povedla. Naleznete zde klasické kožené boty (většinou kotníkové), které muži zajisté ocení. Ve většině případech mají boty i pořádnou ,,traktorovou" podrážku. Jde o veliké plus a to především u zimních bot, kdy by se vám noha neměla na náledí smýknout. S pořádně členitou podrážkou získáváte větší kontrolu nad svým celým tělem. Pro ještě lepší koordinaci a pohodlnou chůzi jsou pánské boty CCC opatřeny ještě nízkým podpatkem.

Zdroje: www.ccc.eu

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu