Kam vyrazit na Silvestra?

Kam vyrazit na Silvestra?

29. prosince 2012, Gimlet music bar, Metro music bar, italská restaurace, Silvestr 2012, párty, La Casa Argentina, Aromi

Sponzorované odkazy

Ještě nevíte, kam vyrazit na silvestrovský večer? Možná se spokojíte s lenošením u televize, které doprovodí zábavné pořady. Nebo byste raději poklidný večer v útulné restauraci se svým drahým protějškem? Obě varianty se nesou v příjemně poklidném duchu, ale kdo má rád adrenalin jistě vyhledá nejčastější variantu oslavy Nového roku – večírky a taneční párty.

Silvestr v Gimlet Music Baru nebo v brněnském Metru?

Pardubický bar Gimlet se stal po dobu svého působení velmi oblíbeným místem pro pravidelnou víkendovou párty i nejrůznější akce během všedního týdne. Jeden den se můžete vlnit v rytmu latinských tanců a druhý zavzpomínat na staré časy v rámci retro párty. Silvestrovský program tedy nemůže chybět. Těšit se můžete na unikátní spojení nástrojů s DJs. Tato trojice je v Gimletu dobře známá – skvělý DJ Honza Mayer, dynamický bubeník Mika Drummer Ronos a okouzlující saxofonista Míra Sax.

V Brně zůstane otevřeno mnoho klubů, barů i restaurací. Jako super tip uvádím Metro music bar, kde se chystá Mafia Silvestr. Připravte si stylový kostým a dobrou náladu. V rámci večera uvidíte i Louis Armstrong Revival. Akce začíná ve 20:30.

Poklidný silvestrovský večer v restauraci

Vybrala jsem pro vás zajímavé tipy na klidný Silvestr v pražských restauracích. Koneckonců není špatné nechat se celý večer obletovat a vychutnat si rozmanité delikatesy.

Restaurace Aromi pravidelně pořádá degustační a kuchařské kurzy. Silvestrovské menu kombinuje italskou a tradiční českou kuchyni. Na jeho sestavení se nepodílel nikdo jiný, nežli majitel Riccardo Lucque a šéfkuchař Radek Hasman.

Steaková restaurace La Casa Argentina v Dlouhé ulici se chystá na Silvestra také ve velkém stylu. Samotné prostředí restaurace se pyšní originálním a velmi zajímavým interiérem, každý večer, který zde strávíte ve vás zanechá své kouzlo. A co teprve silvestrovská noc? Čeká na vás menu o čtyřech chodech, živá hudba a latinskoameric­ké tance.

Bohužel nelze vyjmenovat všechny silvestrovské akce a večírky, ale věřím, že vám tento článek přinesl alespoň malou inspiraci, jak strávit Silvestr 2012.

Zdroj: thinkstock , www.mikaronos.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii gastronomie a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu