Anděl s ďáblem v těle - italská značka Leidiró

Anděl s ďáblem v těle - italská značka Leidiró

1. ledna 2013, Leidiró, italská móda, elegantní móda

Sponzorované odkazy

Oblečení prezentuje částečně náš charakter a životní postoj. Ženy se na svůj šatník zaměřují s velkou pečlivostí, přičemž často se jej snaží uzpůsobit pracovní pozici. Nejednou jsou nuceny přijmout nudné modely nebo nepohodlné uniformy. Kde nalézt příjemný kompromis? Móda svěží, elegantní a zároveň ležérní z kvalitních materiálů – to je italská značka Leidiró, značka, která má dvě tváře.

Pokud sháníte něžné letní šaty, rozevláté topíky nebo pohodlné šortky, určitě je v butiku Leidiró naleznete. Stejně tak se ale můžete poohlédnout po trendy kouscích, jako jsou kalhoty se sníženým sedem nebo originálně střižená saka a kabátky. V podzimních kolekcích objevíte praktické čepice a rukávníky, dlouhé pletené svetry i krásné jemné šaty.

Značka Leidiró se na první pohled tváří jako módní andílek. Kolekce mají jednotný ráz jak stylu tak i barev. Jen málokdy se setkáte s výraznou či křiklavou barvou.

Leidiró je opravdu na první pohled velmi něžná a sofistikovaná značka. Když se ale zaměříme na vysokou módnost a originalitu střihů a na rozmanité detaily, objevíme dámskou módu z živelným duchem.

Pletáž byla velmi oblíbeným prvkem v posledních kolekcích a designéři se ji nebáli aplikovat ani na kabelky. Značka nabízí také pásky a šátky.

Dále v kolekcích Leidiró objevíte dobře střižené džíny, které lichotí postavě. Značka upřednostňuje zejména délku kalhot ke kotníkům. Setkáme se také s využitím různých materiálů i jejich vzájemnou kombinací. V současné době se na prodejních pultech setkáme zejména s kalhotami se sníženým sedem nebo s kalhotami v jezdeckém stylu.

Leidiró potěší každou ženu, která má ráda módní trendy a zároveň si potrpí na decentnější módu. Nicméně navzdory módním trendů má Leidiró nezaměnitelnou tvář a osobité vyznění.

Zdroj: www.leidiro.it , www.facebook.com/…449014217902

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu