Kožešiny – trend sezóny 2012/2013

Kožešiny – trend sezóny 2012/2013

6. ledna 2013, kožešiny, kožešinové vesty, bity s kožichem

Sponzorované odkazy

Jestli se něco na obchodních pultech v posledních letech nedalo přehlédnout, tak to byly rozhodně kožešiny. Mezi must-have kousky stále září kožešinové vesty, ještě větší pozornosti se dostává obuvi s kožíškem i kabelkám a velkým trendem se letos stávají kožešinové límce. Kožešiny a veškeré módní zboží z nich vyrobené, nejsou ničím převratným. Je však pravdou, že poměrně dlouhou dobu se držely spíše v ústraní. Mnohé bude také zajímat původ kožešiny. U luxusních značek se většinou setkáváme málokdy s imitací kožešiny, ale většina běžně dostupných značek tuto variantu nabízí. Pojďme se podívat, jaké oblečení a doplňky s kožíškem jsou letos trendy.

Chlupaté kožešinové vesty

Začněme u vestiček. Zmínila jsem, že jejich trend je tu již delší dobu, ale momentálně převládají vesty v provedení s dlouhým chlupem. Perfektně zahřejí a zároveň jsou skvělým módním doplňkem. Objevit je můžete v Zaře nebo u italské luxusní značky Liu Jo. Na podzim se nosily k šatům i šortkám a v zimě nejspíše všechny upřednostníme úzké džíny.

Perfektní svetry na zimu

Co může zahřát více než pořádný kožíšek? Jistě znáte pocit bezmoci, když nastanou velké mrazy a vy marně vrstvíte oblečení. Zkuste si pořídit svetr uvnitř s kožíškem. Moderní jsou také kožešinové lemy kapucí a límců. Ty zdobí nejen svetry, ale také bundy a mikiny.

Boty s kožíškem

Boty s kožíškem jsou momentálně především designovou záležitostí. Nalezneme jej na vrchní části obuvi i v části vnitřní, kde jsou velmi praktickým a vyhledávaným prvkem.

Doplňky z kožešiny

Mezi must-have kousky sezóny rozhodně patří kožešinové doplňky. Zajisté si oblíbíte módní beranice i kožešinové nákrčníky. Dobře ladí s kabáty, topy i svetry.

Kožešiny jsou jedním z velkých trendů současného módního světa a kdo se nebojí, může se poohlédnout i po výrazném kožešinovém kabátu.

Zdroj: www.zara.com , www.leidiro.it

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu