Punčochy, legíny z kolekce Calzedonia jaro 2013 si vybere každý!

Punčochy, legíny z kolekce Calzedonia jaro 2013 si vybere každý!

8. ledna 2013, jaro 2013, 2013, ponožky, Calzedonia, punčochy, legíny, dámské, pánské, dětské, nadkolenky, podkolenky, vzorované punčochy

Sponzorované odkazy

Calzedonia, italská značka, jež vznikla poblíž Verony, se může pyšnit již sedmadvacetiletou historií. Už tolik let obléká ženy, muže i děti do stylových punčoch, legín, ponožek a plavek navržených italskými návrháři podle diktátu poslední módy. Originalita, jedinečnost, odvážnost a trendovost výrobkům značky Calzedonia rozhodně nechybí, ale důraz je tu kladen i na kvalitu a udržení přijatelné ceny. I díky tomu se dnes Calzedonia rozrostla na úctyhodných 1470 prodejen po celém světě s více než dvaceti tisíci zaměstnanci.

Jaro sice na pomyslné dveře ještě neklepe, ale určitě není na škodu podívat se na jarní kolekci značky Calzedonia 2013 už teď. S jarem totiž přijde oteplení a s ním i ten pravý čas pro nošení sukní, šatů a dlouhých triček, ke kterým je punčochové zboží Calzedonia výborným doplňkem. Pro** jaro 2013** si návrháři značky Calzedonia připravili hned šest kolekcí plných punčoch, nadkolenek, podkolenek, legín a ponožek pro muže i ženy.

Dámské kolekce nesou názvy Zahradní slavnost, Miami a Punkette lady. První je určena pro dívky s duší romantičky, neboť obsahuje dívčí prvky, jakými jsou květinový vzor, puntíky či krajky. Za zmínku určitě stojí i punčochy se vzorem vzlétajících motýlů, které jsou nepřehlédnutelné a originální. Kolekce Miami vás oslní svými pestrými barvami, mezi kterými nechybí fuchsiová, azurově modrá či tyrkysová. Linie Punkette lady se už podle názvu nechala inspirovat punkovým stylem a zahalila se tak do černé barvy. Zaujme smyslným využitím krajky i kůže. Vaši pozornost zde jistě přitáhnou punčochy se vzorem tetování, které se skvěle hodí pro ty z vás, které nechtějí splynout s davem.

pánská kolekce obsahuje tři odlišné linie, a to Novou ligu, Malované pruhy a Urban explorer. Nová liga se nese ve sportovním duchu a inspiraci brala na golfových hřištích i v univerzitních kampusech. U kolekce Malované pruhy mluví název za vše. Najdeme tu pruhované kousky ve všemožných barevných kombinacích. Urban explorer zase oslavuje městský styl s ním spojenou nevšednost, odvážnost a nepřehlédnutelnost, kterou vyjadřuje barevnými vzory a potisky.

Zdroj: www.2media.cz

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu