Výprodej pánského oblečení – využijte povánoční slevy!

Výprodej pánského oblečení – využijte povánoční slevy!

12. ledna 2013, výprodej pánského oblečení, slevy oblečení, slevy Zara

Sponzorované odkazy

Obchodní centra lákala na slevy již před časem vánočních svátků. Na touhu po zlevněném zboží reagovaly i menší kamenné obchody a internetové e-shopy. Nicméně právě teď přichází čas výrazných slev, které šplhají až k snížení ceny o 70 procent. Výprodeje zasáhly všechna odvětví, z nichž nejvýrazněji sledujeme slevy na módní a elektronické zboží.

Zejména prakticky rozmýšlející muži, si nenechají ujít lednové výprodeje. Dobře totiž vědí, že si mohu koupit několik kousků za cenu jednoho. Mnohdy vyčkávají také módní nadšenci, toužící po dražším módním skvostu, který lze zakoupit ve výprodejích velmi výhodně. Jaké značky nabízejí výrazný výprodej pánského oblečení?

Pro zjištění skutečných slev jsem místo pátrání po internetu vyrazila do ulic. Mé první kroky vedly do obchodu Pull&Bear.

Výprodej pánského oblečení v Pull&Bear

Nejprve mne zaujal stojan s pánskými tričky ve slevě 50 procent. Trička tak často dosahovala výše od 250 korun až 450 korun. Hned poblíž byly zlevněné jednobarevné pánské svetry v klasickém stylu. Jelikož je Pull&Bear zejména trendová značka, další výprodejové akce se vyjímaly na vysoce módním oblečení. Mikiny se záměrně opraným vzhledem, heritage košile nebo slim kalhoty.

Ve slevě je take pánská obuv a doplňky. V Pull&Bear zakoupíte originální šátky i pánské tašky.

Do výprodejů postupně putují i pánské bundy. Kabáty i bundy se nesou v duchu heritage stylu.

K Pull&Bear nemá daleko módní značka Zara, spadající pod křídla stejné společnosti. I zde se setkáme s příjemným slevovým nárůstem na pánskou módu.

Slevy v pánském oddělení Zara

Pánská Zara zlevnila kožené bundy, které teď zakoupíte za velmi nízkou cenu. Ve výprodji se nachází i pánské vesty a jarní/podzimní bundičky. Zima se nám sice teprve probouzí, ale brzy se po takových bundách začneme zase poohlížet.

Pánská trika Zara zaznamenaly výrazný slevový nárust, a tak neváhejte využít lákavých slevových nabídek a pořídit si designově zajímavé triko nebo basic triko.

Toto byla jen malá ukázka slev pánského oblečení. Mezi další značky by patřila na příklad značka Lee, anglický Pepe Jeans nebo oblíbená značka H&M.

Zdroj: www.zara.com , www.pullandbear.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu