La Perla kolekce jaro/léto 2013 - sicilská romantika na dosah

La Perla kolekce jaro/léto 2013 - sicilská romantika na dosah

13. ledna 2013, spodní prádlo La Perla, luxusní spodní prádlo, La Perla jaro, krajkové spodní prádlo

Kolekce La Perla pro sezónu jaro/léto 2013 nás zanese do Sicílie 19. století. Inspirace něžnou krásou a zároveň spalující živelností půvabné země nás provází romantickou kolekcí značky La Perla. Zasněte se do sálů plných překrásných rób zdobených krajkami, výšivkami a jedinečnými šperky. Objevujte svět luxusního spodního prádla, které v nové kolekci naplní naše chuťové a vjemové pohárky po okraj.

Korzety, hedvábné košilky a geometrické tvary

Pokud jsme v úvodu zmínili inspiraci z 19. století, musíme toto tvrzení dostatečně prokázat. Není to vůbec těžký úkol. Kolekce jaro/léto přímo srší prvky z módy 19. století. Vracíme se opět do časů korzetů, které nesměly chybět u žádných dámských šatů a představovaly nejdůležitější prvek své doby. Korzety z kolekce La Perla spring/summer 2013 jsou rafinovaně kombinovány s krajkou a výstuž zaopatřují dobře umístěné kostice.

Na spodničkách z 19. století byl umístěn geometrický motiv překrývajících trojúhelníků – i tento prvek La Perla ve své kolekci využila.

Mezi dominantní barvy kolekce patří bílá, černá, růžová nebo také zelená šalvěj či konopí.

Plavky La Perla 2013

Značka La Perla je známá svou vysokou kvalitou tradičního řemeslného zpracování a důrazem na naprostou dokonalost. V kolekci nesmí chybě ani dámské plavky a ty jsou, jak jinak, než krásné a dokonalé.

Kolekce vyniká promyšlenými a jedinečnými střihy, Plavky jsou jednoduché s mnoha nepatrnými detaily.

Kolekce La Perla 2013 nás učaruje inspirací Sicílie 19. století. Krajkové podprsenky, kalhotky s drobnými volánky, využití geometrických tvarů, které na spodní prádlo zdánlivě nepatří, ale v podání La Perla vynikají něžně, jako celá kolekce.

Omamné kouzlo značky La Perla si můžeme od roku 2011 dopřávat i my, kdy se značka poprvé objevila v Čechách. Luxusní spodní prádlo a plavky na pomezí módní tvořivosti, fantazie a balancující na hranici uměleckého díla. To je italská značka La Perla, značka, která patří do vašeho módního světa.

Zdroj: www.laperla.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu