Vyčnívejte z davu! - Legíny s aztéckým motivem

Vyčnívejte z davu! - Legíny s aztéckým motivem

16. ledna 2013, party oblečení, legíny, aztécké vzory, pestrobarevné legíny, indiánské motivy

Sponzorované odkazy

aLegíny – naprostý boom za poslední léta! Všechny ženy i dívky je mají a ti co ne, tak je alespoň chtějí mít. Jsou skutečně skvělým oblečkem a musím se přiznat, že i já jim naprosto podlehla. Jsou skvěle kombinovatelné, slušivé, padnoucí a mají mnohé další pozitiva. Je skvělé, že si mezi nimi vybere každá žena. Na pultech nenaleznete už jen černé klasické legíny metalického vzhledu, ale též legíny se zvířecím, květinovým, digitálním, obrázkovým či právě aztéckým motivem, o kterém by měla být nyní řeč.

Říše Aztéků se rozkládala v předkolumbovské Americe na území dnešního Mexika. Jejich umění bylo spíše náboženského charakteru, sloužilo především k uctívání jejich četných božstev. Aztékové stavěli chrámy, pyramidy, ale též vytvářeli keramiku a textil. Aztécké kresby, které se právě na dnešních legínách s aztéckým motivem nacházejí, se dochovaly hlavně ve formě piktogramů (různých grafických znaků), kdy každý znak znamenal jiné slovo. Nemyslím si však, že ze svých legín s aztéckým motivem něco vyčtete, ale můžete si domýšlet. Je v podstatě jen na vás s jakým příběhem chcete legíny mít.

Legíny s aztéckým motivem můžou mít různé barvy. Je jasné, že nejvíce efektivní a nejlépe kombinovatelné je barva černo-bílá, ale vyzkoušet budete moci rudou, smaragdovou, tmavě modrou či sytě ametystovou. Pokud se jedná o aztécké motivy, nelze totiž hovořit o klasických základních barvách. Pokud jste spíše pro pestré barvy, tak v obchodech lze najít i velice pestrobarevné aztécké legíny. Při pohledu na ně vám ani nebude jasné, jak se tam tolik barev mohlo dostat.

Možná vás už při pohledu na legíny s aztéckým motivem napadají otázky: Jak tyto legíny nosit? S čím je správně skombinovat? Do jaké společnosti? Odpovědi jsou z větší části jen na vás. Obecně se k legínám hodí o něco delší trička či kratší šaty. Volte je spíše jednobarevné, které neupoutají tak velkou pozornost jako vaše legíny, na které by měly být především směřovány oči kolemjdoucích. S aztéckými legínami můžete zkusit sladit celý svůj outfit do indiánského. V těchto legínách vyrazte na party, na nákup či na procházku. Můžou se stát ležérními i slavnostními. U nich se opravdu meze nekladou.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu