Tenisky pro jaro 2013

Tenisky pro jaro 2013

19. ledna 2013, tenisky, sneakers, boty na jaro 2013, boty 2013, sneakers 2013, 2013, barevne tenisky, Nike tenisky, Jordan, Jordan tenisky

Sponzorované odkazy

Venku je pořád bílo, nevypadá to, že by sníh jen tak zmizel. To však návrháře nezastaví a i když je leden, představují na trh nové kolekce pro jaro 2013. Pojďme se spolu podívat, jaké tenisky budou na jaře trendy, ukážeme si dámské i pánské modely a určitě je z čeho vybírat. Těšit se můžete na nestárnoucí modely jako jsou například Air Force od Nike a samozřejmě nebudou chybět ani zářivé barvy. Sneakers pro jaro 2013 jsou tady!

DÁMSKÉ SNEAKERS

Model Nike Dunk High nebo Mid jistě každá z nás už někdy někde viděla. Jedná se klasické dvoubarevné provedení tenisek Nike a buďto nízké nebo kotníčkové. Ovšem novějším modelem z této řady jsou Nike Dunk Sky a odlišují se v tom, že se jedná o speciální model dámských kotníčkových tenisek na klínku. Jsou velmi pohodlné.

Dalším populárním modelem tenisek od značky Nike jsou jednoznačně Air Max 1 nebo Air Max 90. V jarních kolekcích se můžete těšit na zářící neonové barvy.

Nestárnoucí tenisky Nike Air Force už mají svou letitou tradici a zřejmě nikdy se nepřestanou vyrábět, neboť jsou mezi milovníky sneakers velmi oblíbené. V dámských modelech narazíte na bílou botu doplněnou zlatou fajfkou, černá se zase metalicky leskne. Klasika avšak v ojedinělém provedení. Je čest Air Force nosit.

PÁNSKÉ SNEAKERS

Samozřejmě na model Nike Air Force se můžete těšit i vy, pánové! Ovšem zde narazíte na trošku výstřednější kousky. Nike se odvázali a představili barevné Air Force s motivem hadí kůže, který je zrovna velmi trendy. Líbí se vám?

Velký humbuk u nás v posledních měsících nadělaly tenisky značky Jordan. Téměř každý měsíc nový model. Hned ze začátku roku 2013 vtrhli na náš (a světový) trh retro modely těchto tenisek s označením Jordan Air 1 Retro. Nejen milovníci basketbalu si tyhle sneakers zamilují.

Nike Air Max i v pánském provedení pro jaro 2013. To jistě čekal každý milovník tenisek. Výrazné barvy jsou doplněny tmavými (velmi často šedou a černou). Všechny zveřejněné modely zakoupíte na Queens.cz. Které tenisky oslovily nejvíce vás?

Zdroj: www.queens.cz, www.blog.queens.cz

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu