Dámské elegantní hodinky

Dámské elegantní hodinky

20. ledna 2013, hodinky, luxusní hodinky, dámské hodinky, elegantní hodinky

Sponzorované odkazy

Luxusní hodinky jsou báječným dárkem pro manželku, přítelkyni, maminku, babičku, dceru, sestru, zkrátka pro jakoukoliv ženu toužící po luxusu, a to je skoro každá žena. Pro protějšek však může být mnohdy obtížné takovýto skvost vybrat. Co si budeme povídat, častokrát je to obtížné i pro nás samé, zvolit jen jediné hodinky z tolika blýskavých šperků.

My Vám nyní představíme několik kvalitních hodinek, aby byl pro Vás výběr snad alespoň o trochu jednodušší.

Bíle keramické hodinky Chanel

Jedny z nejpopulárnějších hodinek jsou bílé keramické hodinky Chanel, které jsou sice dražší, ale v jejich případě platí, že společně s krásou a značkou jste si koupili i prvotřídní kvalitu.

Hodinky mají bílý keramický náramek, který se mimořádně skvěle hodí na léto, protože dá vyniknout opálené pleti. Hodí se k černé a tedy i bílo černým kostkám, které budou v létě vysoce trendy.

Mimoto se hodinky s diamantovým ciferníkem dají vhodně využít jako luxusní šperk pro večerní příležitosti. Nenechte se odradit sportovnějším vzhledem hodinek, ale naopak ho využijte.

Hodinky od ostatních prestižních návrhářů

Určitě na první pohled poznáte, kdo hodinky navrhl, aniž byste si četly popisek. Hlavně hodinky Versace nesou všechny znaky typické pro značku. Sladoučké Juicy neztrácí ani trochu ze své roztomilosti a Gucci opět oslňuje svou jednoduchou elegancí. Jen Michael Kors mě trochu překvapil cukrkandlovými hodinkami, ale jsou vážně sladké.

A na závěr to nejlepší – luxusní hodinky Cartier

Cartier je nejslavnější značka v Paříži navrhující hodinky pro ženy a muže. Své úplně první hodinky navrhl Louis Cartier v roce 1904 a nastolil dokonalou rovnováhu mezi moderní technologií a tradičním řemeslem. Značka Cartier není pro každého, ale jen pro náročné znalce a elegantní ženy, protože jsou ručně kompletované ve švýcarských dílnách firmy Cartier a jsou vystaveny extrémně přísným zkouškám spolehlivosti. Hodinky mají nadčasovou krásu, takže Vás nemusí mrzet útrata vyšší částky peněz.

Tyto hodinky si stejně jako já musí každý zamilovat na první pohled.

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu