Speciální dárek na Den svatého Valentýna 2013? Ano, jedinečné křišťály Swarovski

Speciální dárek na Den svatého Valentýna 2013? Ano, jedinečné křišťály Swarovski

23. ledna 2013, valentýn, dárek valentýn, swarovski, hello kitty, srdce swarovski

Sponzorované odkazy

Zamilované páry si projevují svou lásku každý den. Nenápadná gesta, nápadné ústupky, láskyplná objetí a společné chvíle, které jsou nad každý dárek. Ale přeci jen je tu den, kdy si vyjadřujeme své city s větší intenzitou a dáváme si záležet na výběru vhodného dárku pro svého partnera – Valentýn. Možná se rozhodnete pro romantickou večeři, výlet do zahraničí nebo pro čistě praktický dárek. Pokud se poohlížíte po speciálním dárku s nádechem pravého luxusu, vsaďte na křišťály Swarovski.

Značka nabízí šperky zpracované tak něžně a láskyplně, že jim snad nikdo neodolá. Zasněte se na příklad do exotické kolekce Tropical Paradise. Oslní vás inspirace latinskoamerických uměleckých technik a jedinečnost zpracování. Šperky jsou velmi výrazné, vhodné na slavnostní příležitosti a mezi takové Den svatého Valentýna patří.

Serenade – kolekce Swarovski zasáhne vaše srdce

Řada šperků Serenade je potěchou pro oko každé ženy. Na první pohled jsem se zamilovala do jednoduchého prstýnku s motivem srdce, k němuž se přímo božsky hodí dlouhé náušnice. Myslím, že takový komplet by rozhodně neurazil žádnou dámu.

Pohrávat si lze také s myšlenkou zakoupit přívěsek či náramek přímo s písmeny tvořící slůvko LOVE. Na první pohled trošku ohrané, ale na druhý pohled stále dost působivé vyznání lásky.

Pátráte –li po mladistvějším dárku, prohlédněte si kolekci šperků s motivy populární Hellou Kitty. Broušené křišťály velmi sofistikovaně vykreslují postavu Kitty a vtiskávají jí tak zcela jiný ráz.

Truthful – pravá láska ukrytá v srdci

Swarovski pochopitelně také nabízí velmi oblíbený přívěsek srdce. Kolekce jaro/léto 2013 zaznamenává lehké obměny v provedení tohoto častého motivu. Řada Truthful představuje křišťál osazený do křišťálu a vytváří jemný a působivý šperk.

Kris Bear Swarovski

Kdo by neznal medvídka Swarovski. Pro Den svatého Valentýna značka doporučuje novinku Kris Bear. Nová limitovaná edice představuje medvídka nesoucího červené srdce z čirého fasetovaného křišťálu.

Zdroj: www.swarovski.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii módní kabelky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu