Jak vidí jaro 2013 značka Reserved? / Pánská kolekce

Jak vidí jaro 2013 značka Reserved? / Pánská kolekce

27. ledna 2013, Reserved, jaro 2013, lookbook, pánská kolekce, trendy, pánské oblečení, kolekce

Sponzorované odkazy

Příroda nám sice zatím příchod jara nehlásí, obchody s oblečením ale ano. Už delší dobu si můžeme všímat polic zaplněných novou jarní kolekcí a i zběžný pohled napoví, že je na co se těšit. Letošní jaro se totiž opět ponese ve znamení výrazných barev a těch je plná i nejnovější pánská kolekce značky Reserved, na kterou se dnes podíváme.

Pánské lookbooky na jaro 2013 nám Reserved nabízí hned tři. Nesou názvy Over the Canyon, Air-con Whites a Summer Darks a ačkoliv se od sebe stylem oblečení liší, spojuje je nápaditost, příjemné ladění barev a samozřejmě trendovost.

Over the Canyon

Kolekce Over the Canyon se nese ve spíše ležérním duchu a vyniká zajímavými barevnými kombinacemi. Dokazuje, že se ani muži nemusí bát nevšedních odstínů kalhot, a směle zde představuje například lososové rifle, nebo kalhoty v barvě karamelu. Dále zde najdeme nestárnoucí kostkované košile, nebo svetr se zajímavým vzorem v aztéckém stylu.

Air-con Whites

Sportovní ladění kolekce Air-con Whites narušuje pouze šedivý oblek, který je však doplněn o tenisky a kšiltovku. Kromě něj však tato kolekce nabízí oblečení pro sportovní typy mužů – mikiny s kapucí, šortky a pohodlné kalhoty. Převládají zde příjemné pastelové barvy jako zelenkavá, světle modrá a dále bílá a šedá, které k pastelovým odstínům krásně ladí.

Summer Darks

Jak lze usoudit už ze samotného názvu, tedy Summer Darks, pestré tóny v této kolekci očekávat nelze. Návrháři zde totiž použili barvu jedinou, a to černou. Jelikož je ale oblečení v této kolekci v elegantním stylu a najdeme tu převážně saka a kalhoty, černá barva tu nepůsobí nudně, ale dodává potřebný nádech luxusu. Sportovní nádech celé pánské jarní kolekce Reserved je však patrný i zde. Saka a kalhoty jsou i tady doplněné o tenisky, ležérnější košile a kšiltovky.

Zdroje: www.reserved.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu