Seznamte se se španělskou značkou Shana!

Seznamte se se španělskou značkou Shana!

28. ledna 2013, jarní kolekce 2012, Shana, dámské oblečení, legíny, aztécké vzory, Pull and Bear, Bershka, Jennyfer, lodičky, baleríny, dámská obuv, kabelky

Sponzorované odkazy

Značka, o které rozhodně stojí za to napsat článek, je jednoznačně Shana. Oblečení, boty a módní doplňky této značky jsou stejného rázu jako výrobky značek Pull and Bear, Bershka či Jennyfer. Stejně tak jako tyto značky tak i Shana je určená spíše pro mladé. Nabídka je velice pestrá a největší výhodou je, že se jedná o kvalitní a přitom levnou módu. V období výprodejů v obchodech Shana naleznete kousky, jejichž cena se pohybuje okolo 5 Eur.

Nejbližší obchody této značky jsou však až na Slovensku. Pro někoho je blíže Žilina, kde obchod Shana naleznete na náměstí L'. Štúra v obchodním centru Aupark. Pokud jste odněkud z jihu Moravy, vyplatí se vám jet do Bratislavy na Staré Město do ulice Laurinská. Jestliže jste z Čech, tak si nemyslete, že by jste si zajeli do Shany do Německa, Polska či Rakouska. Nikde v těchto zemích Shanu nenajdete. Nevím, proč se zrovna Slovensko může pyšnit dvěma obchody této značky, ale doufejme, že se ji také dočkáme.

Shana má zaručeně co nabídnout. Jestli například ,,ulítáváte" na kalhotách, tak Shana vám nabídne neskutečný výběr kalhot, džín, legín a v teplém počasí i šortek. V žádném případě nejsou obyčejné. Legíny jsou ve většině případech plné vzorů a obrázků. Džíny mají střihy aktuálních trendů a kalhoty jsou jednoduše pohodlné a slušivé.

U vršků jako jsou halenky, trička, svetříky či košile vsází Shana také spíše na pohodlnost. Mnoho z nich je spíše ležérního ražení. Trička vás nebudou obepínat, aby zvýraznily vaše možné nedostatky, ale budou se je snažit zakrývat, a tudíž si je bude moci dovolit opravdu každá žena.

Není to jen oblečení, co vám může Shana nabídnout. Pestrá je i nabídka bot. I zde si vyberou všechny ženy. Ať jde o společenské lodičky, balerínky či látkové kotníčkové boty. K botám pak můžete v tomtéž obchodu vybírat módní doplňky – kabelky, šátky, pásky, čepice a mnoho dalšího.

Jelikož tu máme za chvíli jaro a mnoho obchodů už nabízí své jarní kolekce, tak i Shana je na tuto sezónu připravená. Kolekce se ponese v mladistvém a ležérním stylu. Projevovat se budou například aztécké motivy a to nejen na legínách, ale též na tričkách a mikinách. Jinak je celá kolekce vyloženě dívčí a jemná.

Zdroje: www.shana.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky, lodičky, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu