Velký zimní výprodej bot

Velký zimní výprodej bot

30. ledna 2013, zimní obuv slevy, zimní boty výprodej, kozačky výprodej, boty, boty na podpatku, zimní boty, kozačky, slevy bot, výprodej bot

Sponzorované odkazy

Milujeme boty, protože boty vyjadřují to, co jsme nebo to, čím bychom chtěly být. A to právě vysvětluje to, proč nám boty často leží v botníku. Nyní jsou však boty za velmi příznivé ceny, ale i přesto vybírejte důkladně. Vždyť doma s nimi nikoho neoslníte.

Kozačky bez podpatku s podpatkem

ccc: hnědé kozačky 1 099 Kč 769 Kč / kozačky s pleteninou 999 Kč 489 Kč

ccc: základní černé kozačky 2 299 Kč 1 609Kč / kozačky nad kolena 2 599 Kč 1 819 Kč

ccc: černé kozačky na podpatku– 999 Kč– 699 Kč / kozačky se zavazováním i přezkou 2 499 Kč 1 749 Kč

Kozačky, jezdecké boty nebo stále oblíbenější holínky v elegantní černé barvě můžete nosit skoro ke všemu, k sukni, šatům, slim kalhotám nebo i šortkám. Kozačky s nízkým podpatkem určitě využijete, a to hlavně v zimě. V době náledí v nich budete lépe vybírat balanc. Mnohem více sexy se ale určitě budete cítit o něco výše. Počkejte ale až roztaje náledí. Každopádně s koupí neváhejte, za tyto ceny kozačky na jaře už nebudou. Vyzkoušet můžete i kozačky nad kolena, které oproti variantě s vysokým podpatkem ztratili na vulgárnosti a získali na eleganci.

Kotníkové boty

Krátký měsíc únor bude za chvíli pryč a přijde nám jaro. Odložíme kozačky a obujeme sníženou verzi kozaček, kotníčkové boty. Ve slevách najdete několik různých variant, které budou trendy po celý letošní rok. Zajímavé jsou kotníkové boty vzorované, s kožíškem, na platformě nebo extravagantní s podseklým podpatkem. Boty s vyseklým podpatkem jsem již dříve viděla v různých e-shopech, ale bála jsem, že se nebudou stabilní, budu se v nich bát chodit a tak mi budou ležet doma. Po vyzkoušení v kamenném obchodě jsem byla mile překvapena a hned jsem si jedny koupila.

ccc: zavazovací kotníkové boty na podpatku 999 Kč 699 Kč / nízké kozačky s přezkou 1 899 Kč 1 329 Kč

Určitě jste si také všimly, že se hodně nosí kozačky, které jsou jakoby ustřižené v jedné třetině lýtek. Nejsou upnuté a lehce odstávají, tím tak dávají prostor pro nohavice kalhot, které by i přesto měly být spíše slim. Větší horní obvod bot Vám bude zeštíhlovat nohy. Nejoblíbenější jsou boty zdobené pyramidami, ale i s přezkami.

Boty na platformě

ccc: kotníkové boty na platformě s kožíškem 899 Kč 419 Kč / červené boty na platformě 899 Kč 419 Kč

Boty na platformě jsou velkou stálicí módního světa bot. Objevem roku byly tenisky na platformě, u kterých se právě snížila cena. Sleva neminula ani kozačky nebo kotníčkové boty na platformě, ve kterých se chodí mnohem lépe než v obdobných verzí s podpatky. Při koupi se zaměřte na detail – pleteninu, kožíšek nebo pásky a přezky.

Sněhule

Určitě byste si měly za výhodnou cenu pořídit i sněhule. Jsou za příznivou cenu a dozajista je využijete ještě teď, kdy se sněhová nadílka drží zuby nehty nejen na horách, ale i ve městech.

Zdroj: www.asos.com, www.ccc.eu

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii kozačky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu