Na jaro 2013 už je připravená i Bershka!

Na jaro 2013 už je připravená i Bershka!

31. ledna 2013, riflovina, džínová bunda, jaro 2013, Bershka, šortky, šperky, pánská móda, lodičky, sandály, baleríny

Sponzorované odkazy

U nás v Čechách velice oblíbená značka Bershka přichází s jarní kolekcí pro tento rok. Kolekci nejen plnou půvabné dámské ale i pánské módy si můžete prohlídnout v některých z obchodů například v Praze v obchodních centrech Chodov, Letňany či Arkády Pankrác. Jelikož je Bershka tak populární, obchod naleznete i v brněnské Galerii Vaňkovka.

Na jaro se už všichni samozřejmě těšíme, ale je stejně ještě dost daleko. Jarní kolekci Bershka 2013 už si můžeme užívat teď. Kolekce je například plná oblíbených dámských triček a halenek. Trička plná nápisů a obrázků rozhodně oživí váš jarní outfit. Protože začátkem jara ještě není úplně teplé počasí, Bershka vám ve své kolekci nabídne i spousty slušivých svetříků. Jejich styl už se pomaličku začíná měnit. Nejsou to už ty maxi babičkovské svetry, ale některé rysy jim ještě zůstaly. Na svetřík bude zapotřebí v brzkých ranních a pozdních večerních hodinách zapotřebí i nějaké té jarní bundičky. I těch má ve své kolekci Bershka dost. Je libo společenské sáčko, koženou bundičku či ležérní kabátek?

K ,,bershkovským" tričkám, svetříkům a bundám bude zapotřebí krásných kalhot. Na jaro si pro dámy Bershka připravila nejen květované kalhoty ale i padnoucí džíny. Jsou těsné a přiléhavé, ve většině případech rovné a úzké. K barevným punčochám nebo lehkým silonkám si budete moci vybrat i dámské šortky. Stejně tak jako u kalhot, tak i u šortek je veliký výběr. Metalické, džínové či látkové. Jsou velice krátké, ale mají o něco vyšší pas. Skvěle v nich vaše nohy vyniknou.

Není to jen oblečení, co vám může Bershka nabídnout. Ve své jarní kolekci si užijete i úžasných párů bot. Lodičky, balerínkysandály. Výběr je jen na vás. Určitě vás obuv značky Bershka nadchne. Hodí se pro každou z vás.

To, co nás v obchodech zaručeně vždy zaujme a zláká svých třpytem jsou šperky. U nich mají prodejci vždy jistotu a vyplatí se jim je nabízet. Ženy jim nedokážou odolat a alespoň za jednu návštěvu si nějaký ten šperk koupí. Bershka nabízí jarní náramky, náhrdelníky, prstenynáušnice.

Bershka letošní jarní sezónu nabídne kolekci o pro muže. Neznám mnoho mužů, kteří by značku Bershka znali, ale obchody navštěvuje spousta žen, které zde mohou nakoupit oblečení, boty či pánské módní doplňky pro svého přítele. Pánská kolekce je velice mladistvá. V některých ohledech možná až příliš, ale naleznete zde i kousky, které se hodí pro muže všech věkových kategorií jako například košile. Velkým hitem je u Bershky letos na jaře riflovina. Pánské džínové bundy, rifletrička a košile v džínových barvách.

Zdroje: www.bershka.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, letní boty, lodičky, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu