Probarvěte svůj outfit! - Pastelové svetry jaro 2013

Probarvěte svůj outfit! - Pastelové svetry jaro 2013

4. února 2013, trendy jaro 2013, pastelové svetry, dámské svetry, propínací svetry, maxi svetry, jaro 2013, Bershka, Jennyfer, Pull and Bear, Tally Weijl, H&M

Sponzorované odkazy

Na jaře se začíná vše zbarvovat do jasnějších barev. Zelenat začíná tráva i stromy, barví se a kvetou květiny a keře, tak proč by jste s nimi nemohla splynout i vy? Skvěle vám to například půjde ve svetrech, které jsou připraveny na letošní jaro. Oblíbené značky, které se soustřeďují především na dámskou módu, mají ve svých kolekcích plno pastelových svetříků, které vám padnou.

H&M

Svetry na jaro 2013 od značky Hennes&Mauritz, zkráceně H&M, jsou snad těmi nejpastelovějšími ze všech. Hrají skutečně všemi barvami. Naleznete zde svetříky fialové, zelené, oranžové, růžové i žluté. Mají mnoho střihů. Bude jen na vás, kterému zrovna dáváte přednost. Nejsou však zkrášleny žádnými potisky, proto se dají skvěle kombinovat s módními doplňky jako jsou šátky, pásky, kabelky, ale také šperky. Na jednobarevném svetříku skvěle vynikne nápadný náhrdelník, který si budete moci zakoupit ve stejném obchodě, jelikož H&M má ve své jarní kolekci i mnoho stylových šperků.

Bershka

O něco stylovější a nápadnější jsou jarní svetříky od Bershky. Podobají se mnohem více trendovým maxi svetrům. Jsou volnější a jejich nošení je pohodlnější. Jejich barvy však nejsou tak zářivé. I tak si zaručeně najdou své nositelky.

Pull and Bear

Pastelově zbarvené svetry najdete i v obchodech oblíbené značky Pull and Bear. Tyto svetříky jsou určeny především pro mladé dámy a slečny. Svetry jsou skutečně dost mladistvé. Některé z nich jsou například doplněny květinovými vzory.

Jennyfer

Ne až tak známá, ale velice slušivá je móda značky Jennyfer, jejíž obchod najdete například v obchodním centru Zličín v Praze. I zde si budete moci vyzkoušet pastelový svetřík, který bude hitem letošní jarní sezóny. Svetříky přes hlavu i propínací. Jennyfer má určitě co nabídnout.

Tally Weijl

Skutečně originální pastelové dámské svetry vám může nabídnout jedině značka Tally Weijl. Ve své nabídce má především svetříky propínací. Nehrají tolika barvami, ale jsou opravdu zajímavé.

Zdroje: www.pullandbear.com www.hm.com www.jennyfer.com www.bershka.com www.tally-weijl.com www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu