Objevte rozmanitost jarní kolekce Tally Weijl 2013!

Objevte rozmanitost jarní kolekce Tally Weijl 2013!

3. února 2013, Tally Weijl, 2013, jaro, jaro 2013, trendy, dámské oblečení, dámské trendy, doplňky

Sponzorované odkazy

Určitě jste si již stačili všimnout krásných nových a zářivých barev oblečení v obchodech. Ano, jarní kousky v nejen pastelových odstínech začínají nahrazovat ty zimní a nezbývá než čekat, až i počasí napoví, že se blíží teplejší období. Na Luxurymagu jste si již několik kolekcí oblíbených značek na jaro 2013 mohli prohlédnout a dnes budeme v jejich představování pokračovat. Tentokrát se podíváme na nejnovější kolekci sexy dámského oblečení značky Tally Weijl.

Už na první pohled na kolekci zaujme její rozmanitost. Nejedná se ani tak o různorodost barev, jako spíše stylů. Mísí se zde aztécké tendence, rockové prvky, hravé proužky, nepřehlédnutelné potisky i nový trend camouflage – tedy vojenského vzoru, který je však v podání Tally Weijl zjemněný pastelovými odstíny. Nemalou roli hraje v kolekci i trend batikování, který slaví v poslední době velký comeback.

Samotné barvy nijak výrazné nejsou. V kolekci převažuje černá, bílá, khaki a šedá barva, které jsou občas zpestřeny výraznou modrou, světle růžovou či vínovou.

Pokud se zaměříme na střihy oblečení, nechybí zde stálice v podobě superúzkých džínů, high-low sukně a šaty a také spousta denimových šortek pro teplejší dny. Nepřehlédnutelné jsou i klasické košile s dlouhými rukávy, které nabízejí mnoho možností, jak je kombinovat a nosit.

V jarní kolekci Tally Weijl 2013 pochopitelně nemohou chybět doplňky. Najdeme zde barevná psaníčka, tenisky, boty na klínku a v neposlední řadě také batůžek, nebo chcete-li ruksak, v khaki barvě zdobený různobarevnými kamínky. Jedná se o další novinku nadcházející sezóny, která si bezpochyby najde své příznivce.

Díky velké a potěšující různorodosti kolekce Tally Weijl pro jaro 2013 si zde budou moci vybrat nové kousky zastánkyně mnoha stylů. Nechybí zde nejnovější hity nadcházející sezóny a v obchodech Tally Weijl se tak budete moci obléct stylově od hlavy až k patě!

Zdroj: www.tallyweijl.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu