Pánské barevné rifle

Pánské barevné rifle

6. února 2013, pánské rifle, pánské kalhoty, rifle, džíny, kalhoty, barevné rifle, trendy, pánské trendy, jaro 2013

Sponzorované odkazy

Spousta mužů se při výběru riflí omezuje na klasickou modrou, popřípadě černou či šedou barvu těchto kalhot. Je to ale škoda, neboť jim tak uniká nový a velmi stylový trend barevných riflí. Výše zmíněné barvy jsou sice naprosto v pořádku a nejspíš budou módní pořád, ale proč nedat šanci i odstínům novým? Obzvlášť s přicházejícím jarem by byla určitě škoda tento trend opominout. A jaké barvy jsou tedy nejvíce in?

Tmavě modrá

Tato barva se skvěle hodí pro ty, kteří pro začátek nechtějí s barvami příliš experimentovat. Příliš se totiž neliší od klasického denimu a není nijak výrazná. Dá se také velmi jednoduše kombinovat snad se všemi barvami. Navíc působí střídmě a elegantně.

Královská modrá

Dalším krokem mohou být rifle ve výrazné modré barvě, odstínu s názvem královská modř. Tento tón patří mezi velké hity zimní sezóny a nejspíš s námi přečká i letošní jaro. Skvěle vypadá s černou, šedou, ale třeba také výraznou žlutou.

Kaštanová

Mezi méně nápadné odstíny, které riflím sluší, patří také kaštanová. Perfektně ladí s hořčicovou žlutou, tmavě modrou i tmavě zelenou. Stejně tak můžete zkusit i odstín burgundy.

Červená

Skvělou volbou pro ty, co se nebojí vyčnívat z davu, může být nepřehlédnutelná červená. V tomto případě raději volte neutrálnější vršek, červené rifle se totiž stanou ústředním bodem outfitu, který bude přitahovat pozornost, a s příliš výrazným tričkem či košilí by look mohl vypadat přehnaně.

Lososová

I lososový odstín si už v pánském šatníku našel své místo a vypadá dobře nejen na košilích či tričkách, ale i na riflích. Působí jemně, uhlazeně a vypadá skvěle s čistě bílou, nebo v kombinaci s pastelovými odstíny.

Ať už zvolíte kterýkoliv z výše jmenovaných odstínů, nebo se obléknete do jiných trendy barev, nezapomeňte na správnou volbu bot. Obujte raději boty neutrální barvy, jako černé či hnědé. V tomto případě také budou vypadat lépe oxfordky, neboť tenisky, obzvlášť ty barevné, by mohli celý outfit pokazit.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu