Buďte jako zebra – černobílé proužky jsou hitem sezóny!

Buďte jako zebra – černobílé proužky jsou hitem sezóny!

8. února 2013, černo-bílé pruhy, trendy jaro 2013, zebří vzor, černobílé pruhy, legíny černobílé, Zara, Mango

Sponzorované odkazy

Jestli mluvíme každou sezónu o významných módních trendech, pak letos jistě nepřehlédneme černo bílé proužky na kalhotách, sakách, halenkách i legínách. Černo-bílé proužky patří mezi must-have kousky nastávající sezóny a přináší do módního světa opět nový elán.

Možná jste si povšimli tohoto vzoru na zahraničních e-shopech nebo při prohlížení webových stránek bloggerů. Někteří zaujímají k tomuto vzoru, připomínajícímu tak trochu oděv trestanců z dávných časů, rozpačitý postoj. Už jsem zaslechla vyjádření jako „vrchol nevkusu“ nebo „naprosto kýčovité.“ Na druhou stranu mně vždy potěší reakce „konečně zas něco nového“ nebo „skvělý módní trend.“ Móda s sebou nese propojení několika druhů umění a je dobře, že si pohrává s kdejakou inspirací a myšlenkou.

Nejrychleji si módní fanoušci oblíbili legíny s pruhy. Jsou natolik dominantním prvek, že je opravdu není třeba složitě kombinovat s dalšími kusy oblečení.

Obecně vzato pruhy jsou populární již několikátou sezónu a zdá se, že jen tak prodejních pultů nezmizí. Pouze se obměňují jejich barevní kombinace. Tento vzor vyzývá k odvážným kombinacím. Inspirovat se můžete na příklad v obchodech značky Zara. Zde objevíte tento vzor v kombinaci s výraznou žlutou nebo nektarinkově oranžovou..

Značka Mango vsází spíše na klasiku a kombinuje černo-bílé proužky s trendy bílou, klasickou černou a nebo neutrální šedou barvou.

Černo-bílé pruhy letos nesmíte minout. Pokud se necítíte zrovna na odvážné kalhoty s proužky, vyzkoušejte alespoň šaty nebo jednoduché sáčko. Oblečení a doplňky s tímto nepřehlédnutelným motivem zakoupíte dnes v téměř každém obchodě s oblečením. S přicházejícím jarem opět povylézáme ze zimní šedi a je načase provětrat šatníky.

Zdroj: www.polyvore.com , www.zara.com , www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu