Boty Deichmann jaro 2013

Boty Deichmann jaro 2013

9. února 2013, Deichmann jaro 2013, baleríny Deichmann, lodičky Deichmann, trendy obuv jaro 2013

Sponzorované odkazy

Jarní sezóna s sebou letos přinese čistý design s velkou dávkou originality a detailů. Budeme se kochat geometrickými vzory, také rafinovaně využitými ostrými úhly, různými odstíny červené či zelené barvy nebo nestárnoucí bílou a černou barvou. Tyto trendy můžeme spatřit nejen u oblečení, ale pochopitelně je jejich vliv patrný i u doplňků a obuvi. Deichmann je značka, která se snaží přinášet poslední módní trendy v obuvi dostupné široké veřejnosti, a proto i v její jarní kolekci spatřujeme mnohé trendové prvky.

Balerínky Deichmann jaro 2013

Podívejme se nejprve na baleríny, které budou brzy velmi aktuální. Patří mezi oblíbenou obuv, kterou hojně ženy i dívky využívají zejména na jaře a v létě. Vybíráme baleríny otevřené nebo uzavřené – momentálně spíše uzavřené, jelikož počasí příliš neláká ke koupi otevřené obuvi. Deichmann v jarní kolekci nabízí na příklad uzavřené baleríny v pastelových barvách a v provedení ze semiše.

V nabídce objevíme i elegantnější provedení balerín s trendy krajkou.

Oxfordky, sneakers a boty na platformě

Pokud ovšem hledáte formálnější typ pohodlné obuvi, prohlédněte si oxfordky Deichmann, případně mokasíny. Pokud se jedná o barvy, rozhodně se nedržte daleko od výrazných odstínů. Již v úvodu jsem zmínila trend barvy červené či zelené. To platí nejen pro oxfordky, ale také pro boty na platformě.

Trend ostřejších úhlů a využívání široké palety odstínů jednotlivých barev nám ilustrují výrazné lodičky s netradičně řešenou špičkou.Když už se zaměřujeme na barvy, neměli bychom vynechat metalické odstíny a pohrávání si s aplikacemi – třpytky, flitry nebo nejrůznější výšivky, dovolte si toto jaro experimentovat. Z nabídky Deichmann vybírám stříbrné lodičky na vyšší platformě a s podpatkem.

Metalické odstíny mne oslovily ještě u klínových sneakers, které také patří mezi jeden z trendů sezóny. V nabídce Deichmann jsou také sneakery v další barvě jarní sezóny – citronově žlutá a její odstíny.

Zdroj: www.deichmann.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu