Must-have pro jaro 2013: Barevná saka

Must-have pro jaro 2013: Barevná saka

13. února 2013, sako, sáčko, blazer, blejzr, trendy, jaro 2013, barevná saka, trendy barvy

Sponzorované odkazy

Jedním z mnoha důvodů, proč se těšit na jaro, jsou barvy. Nemyslím tím zrovna ty barvy, které vidíme na procházce přírodou, ačkoliv i ty jsou samozřejmě krásné, ale především odstíny, které nelze přehlédnout při nakupování oblečení na novou sezónu. Letošní jaro se opět ponese ve znamení výrazných a pestrých barev. V módě jsou opět neonové, ale i pastelové tóny a tak je opravdu z čeho vybírat.

Jednou ze skvělých příležitostí, jak do svého šatníku promítnout trend výrazných barev, jsou saka. Barevné sáčko je totiž absolutní must-have sezóny jaro/léto 2013 a patří do skříně každého fashionisty. Jedná se o kousek, který je velmi variabilní a nosit ho můžete jak v kombinaci s riflemi na každodenní nošení, tak i přes šaty či k sukni na slavnostnější příležitosti. Pravidlo, že sako musí být skvěle padnoucí, už je také pasé. In jsou totiž i oversize sáčka, která se perfektně hodí k například k legínám.

Přejděme už ale k samotným barvám, které budou sezóně jaro/léto 2013 vládnout a které budou slušet i sakům.

Padesát odstínů zelené

Nejvíce trendy barvou nové sezóny byla podle institutu Pantone vyhlášena smaragdově zelená. Jedná se o elegantní a ženský odstín, který sluší blondýnkám i tmavovláskám a rozumí si skvěle s tmavě modrou, starorůžovou, bílou a šedou. V kurzu jsou ale i ostatní tóny zelené, jako ta neonová, mátová, nebo třeba trávově zelená.

Růžová

Mezi trendy odstíny letošního jara se řadí i růžová, a to v syté či neonové podobě. Tato holčičí barva ženám prostě sluší. Kombinovat ji můžete s ostatními neonkami, nebo s neutrálními barvami pro střídmější look.

Oranžová

Na módních přehlídkách pro jaro a léto 2013 jsme se často mohli setkat i s odstíny oranžové, a to především opět té výrazné, mandarinkové, nebo chcete-li tangerine tango, jak se také tomuto tónu říká.

Žlutá

Nezalekněte se ani výrazné žluté, která nás taktéž bude novou sezónou provázet ve svých sluníčkových a citrónových odstínech. Pokud se vám ale tyto odstíny kvůli své křiklavosti nezamlouvají, zvolit můžete i pastelovou podobu žluté barvy.

Zdroje: www.polyvore.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu