Trendy boty na jaro 2013!

Trendy boty na jaro 2013!

14. února 2013, boty, obuv, trendy, jaro 2013, jarní boty, lodičky, baleríny, sandále, jarní obuv, boty na jaro

Sponzorované odkazy

Zatímco zima nenabízí moc možností, co se výběru bot týče, a kvůli chladu nám nezbývá téměř nic jiného než každý den vytahovat kozačky, na jaře se můžeme „vyřádit“ mnohem více. A o jaru 2013 to platí dvojnásob, neboť nám přináší spousty originálních a nových trendů, ve kterých zazáříte. Pojďme se tedy podívat, jak budou lodičky, sandálky či balerínky pro letošní jaro vypadat!

Metalické odlesky

Zlatá, stříbrná, bronzová – to jsou ty pravé barvy pro vaši jarní obuv. Odlesky kovů jsou in nejen na nich, ale i na oblečení a jedná se o skutečný hit sezóny. Pokud se vám boty celé v metalických barvách zdají příliš, zvolte ty, které mají pouze špičku boty v těchto odstínech!

Krajkové

Dalším z trendů, který se z oblečení promítl i na boty, je krajka. Boty zdobené tímto jemným a něžným materiálem jsou jako stvořeny pro ženské nohy v kombinaci se šaty či sukněmi. Vypadají skvěle nejenom v neutrálních či světlých barvách, trendem letošního jara je hlavně výrazná a nepřehlédnutelná krajka.

Hadí kůže

Trend zvířecích potisků stále nepomíjí. Jedinou změnou je, že z pomyslného prvního místa vytlačil pro tuto sezónu leoparda had. Hadí potisk ve svých jarních kolekcích představily značky jako Gucci či Kenzo což znamená, že tento trend opravdu není na ústupu. Kromě typických „hadích barev“ můžete zvolit i ty netypické, jako růžovou či červenou.

Průhledné části

Na první pohled se může tento trend zdát trochu zvláštní a extravagantní, ale může vypadat opravdu skvěle. Jedná se o boty, které mají některou svou část průhlednou – ať už je to podpatek, klínek, platforma či pásky nebo špička.

Vyšívání

Velmi výrazným trendem se stalo vyšívání. Svoje boty tak můžete mít zdobené folkovými, pestrými, ale i elegantními a jednoduchými vzory. Inspirovat se můžete například u značek Balmain, Ralph Lauren či Barbara Bui.

Nektarinkové

Vedle odstínu smaragdově zelené vévodí letošnímu jaru ještě jedna barva – nektarinková, a opět to platí i pro obuv. Jedná se vlastně o jemnější odstín korálové, která byla in zase loni, a která vypadá skvěle například v kombinaci se zlatou či stříbrnou.

Zdroje: www.asos.com, www.polyvore.com, iStockPhoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu