Jaké jsou trendy pro jaro 2013?

Jaké jsou trendy pro jaro 2013?

22. února 2013, trendy jaro 2013, jarní trendy 2013, trendy dámské oblečení, fashion trends 2013

Sponzorované odkazy

V posledních dnech nám zima sice jasně ukazuje, v čem tkví její síla, ale jaro tu bude co nevidět a dokazují nám to hlavně výlohy a věšáky obchodů s oblečením, které jsou plné krásných jarních kousků. Určitě jste si tedy všimli, jaké tendence s sebou toto jaro přináší, ale pojďme si teď společně shrnout a vyzdvihnout ty nejdůležitější.

Dobrou zprávou je, že oproti loňskému roku se trendy moc nezměnily, a tak stejně tak jako minulý rok, tak i tento se budeme odívat do krásných a veselých pastelových barev. V kurzu je pak hlavně meruňková, světlounce modrá a žlutá a růžová. Stejně tak jako minulý rok, tak i letos se můžeme těšit z mint neboli mentolové barvy, která vloni patřila k naprostým nutnostem. Letos se k min přidávají i jiné odstíny zelené, a to hlavně smaragdová a trávová, ale také odstíny na pomezí zelené a modré, jako je aquamarínová. Některé pastelové barvy trochu ubraly na intenzitě a jsou tak méně roztomilé, ale o to více rafinované a sexy. Ani letos se pak neobejdeme bez neonů.

Určitě jste nemohli přehlédnout letošní trend svislých (méně pak i vodorovných) černo-bílých a modro-bílých pruhů. Objevují se takřka na všem, od topů a košil po kalhoty a sáčka a jsou vysoce módní. V oblasti denimu se toho moc nemění. Kalhoty se budou nosit všelijaké – slim, extra slim, boyfriend atd. Co byste si letos měli určitě pořídít, je džínová košile, dá se kombinovat takřka se vším a je naprosto sexy. Letošní trend také dovoluje či spíše diktuje total denim look, tedy džínovina od hlavy až k patě.

Co se vzorů a potisků týče, už několikátou sezónu se na výslunní drží tribal motivy a jinak tomu není ani letos. Hlavně pak ty aztécké můžete najít na všem a všude. Pokud holdujete tomu trendu a máte na to postavu, pořiďt si legíny s tímto motivem. Jinak můžete investovat do topů, sáček, kabelek či dokonce bot s tímto populárním motivem.

Na jaře se vám bude taky hodit nějaký krásný a lehčí svetr (nikoliv cardigan) v některé z pastelových barev, s velkými oky a nápaditými aplikacemi.

I letos se budou nosit šaty a sukně v high-low či maxi, průhledné a plisované, co si však nemůžete nechat ujít jsou rozparky, a to hodně vysoké, které po loňském předávání Oskarů, kdy na sebe takto upozornila Angelina Jolie a posléze ji „napodobovalo“ a k rozparkům až ke kalhotkám se uchylovalo stále více a více slavných žen, upoutaly pozornost i velkých high-street značek, a tak se letos na rozparky můžeme těšit i u značek jako je Bershka či Zara.

Co se bot týče, velice in jsou letos metalické špičky a průhledné podpatky i jiné části boty. Naprosto skvělým a hlavně lichotivým trendem, zvláště pak pro úzké kotníky, jsou sandálky s páskem kolem kotníku. V kabelkách žádný velký a podstatně jiný trend nezaznamenávám, stále se nosí velká psaníčka, zdobené kabelky, hlavně pak ty v tribal stylu, rozmohly se však baťůžky, které stylově doladí hipster či bohemian looky.

Zdroje: wwwl.asos.com, www.bershka.com, www.nastygal.com, www.hm.comwww.forever21.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu