Nejoblíbenější módní doplněk! - Šátky jaro 2013

Nejoblíbenější módní doplněk! - Šátky jaro 2013

28. února 2013, jaro 2013, dámské šátky, nákrčníky, neonové barvy, pastelové barvy, pestrobarevné šátky, dámské módní doplňky

Sponzorované odkazy

K zimě patří šály a k následujícímu jaru šátky. Jsou snad tím nejoblíbenějším a nejpraktičtějším dámským módním doplňkem. Šátky na hlavu, kolem krku, kolem pasu apod. Krom toho nemusí doplňovat jen vás, ale například vaši kabelku. Existuje skutečně neuvěřitelná spousta nápadů, jak se dá šátek využít. Jestliže nemluvíme o nákrčnících, je též spousta možností, jak si šátek uvázat. Z jednoho kousku pak můžete mít několik modelů.

Pastelové

Jaro je plné barev. Květiny a stromy kvetou, tráva a keře se zelenají. Váš šátek by tudíž neměl zůstat pozadu a měl by stejně tak pastelový jako vše okolo něho. Všechny pastelové barvy budou letos na jaře v módě. Modrá, zelená, oranžová, žlutá či růžová. Takovýto šátek dokonale rozzáří váš outfit. Oživí jakýkoli nudný módní kousek.

Neonové

Trochu více výraznější jsou barvy neonové. Zářící, jasné, uchvacující. V neonovém šátku budete nepřehlédnutelná. Jestliže jste dosud neměla neonové barvy v lásce, tak teď už mít budete. Nedá se jim prostě odolat, protože jsou tak výjimečné a vy spolu s nimi.

Pestrobarevné

Pokud nespokojíte s jednobarevným šátkem, můžete vyzkoušet pestrobarevný, se kterým si budete moci dopřát všechny barvy v jednom. K takovýmto šátkům se bude zase perfektně hodit jednobarevné oblečení. Velice slušivé budou letos na jaře takzvané duhové šátky, kde jedna barva jemně přechází v druhou a tak dále.

Květované

Jak už jsem psala, na jaře začíná vše kvést. Tématické pro jaro tedy budou šátky květované. S takovýmto šátkem se budete moci opravdu vyhrát. Můžete si vybrat například takový, na kterém je vaše oblíbená květina. Na rande tímto způsobem můžete dát najevo, co máte ráda. Ale nezaručuji vám, že to muži pochopí.

Nákrčníky

Pokud se nechcete zbytečně zdržovat zavazováním šátku a nebo dáváte přednost spíše ležérnímu stylu, pořiďte si nákrčník, který veškerou práci vyřeší za vás. Všemu krku a střihu vlasů se dokonale přizpůsobí. Je mnoho žen, které když jednou vyzkouší nákrčník, nebudou chtít nic jiného.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu