Do jakých barev se obléci? - Trendy barvy jaro 2013

Do jakých barev se obléci? - Trendy barvy jaro 2013

25. února 2013, smaragdová, jaro 2013, oranžová, žlutá, růžová, modrá, zelená, trendy barvy, dámské oblečení, černo-bílá

Sponzorované odkazy

Každému je snad už jasné, že letošní jaro 2013 bude, ostatně jako každé jaro, plné barev. Víme, že se letos oblékat co nejbarevněji, ale jaké přesně barvy použít? Je potřeba vědět, jaká barva nám sluší nebo pro jakou je naše pleť či odstín vlasů přizpůsobený. Například ne každé blondýnce bude sedět žlutá barva.

Modrá

Je skutečně neskutečná spousta barev, tak se do toho pustíme třeba s modrou. Tak jako každá barva, má i modrá mnoho odstínů. Tmavě modrá, aquamarínová, tyrkysová, kobaltově modrá, aqua, alabastrová či blankytně modrá. Nyní je jedno, kterou si pro toto jaro vyberete. Momentálně nezáleží na odstínu, ale na barvě samotné.

Zelená

Další z barev, která se dá řadit mezi takové klučičí, je zelená. Tak jako modrá, má i zelená mnoho odstínů. Podle mě ještě více. Jestli si dobře vzpomínám, tak například smaragdová byla barvou podzimu 2012. Možná vám z této sezóny něco zbylo.

Žlutá

Barva, která nejvíce vystihuje teplo a sluníčko, je bezpochyby žlutá. Tato barva, která je řazena mezi takzvané teplé barvy, vám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Má totiž kouzelnou moc. Skvěle nabudí pozitivní atmosféru kdekoli ve společnosti. Je lepidlem pro všechny oči. Neuvěřitelně zářivá a poutající, to je žlutá barva.

Oranžová

Více podzimní než jarní barva je poté oranžová. Zajisté se v ní ale na jaře neztratíte. Jako první se většině lidem při slově oranžová vybaví pomeranč či popeláři. Pomeranč je tropické ovoce a popeláře můžeme zahlédnout každou sezónu. Žádné úzké spojení teda oranžová barva s podzimem nemá, a tudíž si ji můžeme dopřát i letos na jaře.

Růžová

Typicky dívčí barvou je odjakživa růžová. Slaďoučká, nevinná a milá – pokaždé si tam můžete připadat, když se do růžové oblečete. Dávejte si ale pozor, abyste to s ní nějak extrémně nepřehnala a nevypadala jako Reese Witherspoon ve filmu Pravá blondýnka. To už je s prominutím trochu moc. Malé množství růžové, ale nikomu vadit nemůže.

Černo-bílá

Kombinace černé a bílé barvy je už tak zajetá, že ji můžeme pokládat za jednu barvu. Černo-bílé oblečení, módní doplňky a šperky letos na jaře nejvíce poletí. Je pravda, že tato kombinace není zářivě neonová či pastelová. Oproti tomu je ale velice decentní a ženám sluší.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu