Zdůrazněte svou ženskost / Lodičky jaro 2013

Zdůrazněte svou ženskost / Lodičky jaro 2013

27. února 2013, lodičky, podpatky, boty na podpatku, boty jaro, jarní obuv, obuv, trendy, trendy obuv, jaro 2013, sexy obuv

Sponzorované odkazy

Snad žádné jiné boty nedokáží zdůraznit krásu ženských nohou, a ženský půvab vůbec, jako lodičky. Černé a nude lodičky se neztratí v žádném dámském botníku a řadí se mezi basic kousky, ale letošní jaro přináší velké osvěžení v podobě nepřehlédnutelných barev, potisků a zdobení. Pojďme se tedy podívat, jaké lodičky by podle nejnovějších trendů měly zdobit vaše nohy v nové sezóně jaro 2013!

Pastelky

Ačkoliv jsou v kurzu stále i neonové barvy, větší pozornost je věnována barvám světlým, pastelovým. Mezi ty nejvíce trendy pak patří žlutá, růžová, mátová a lila. Takto zbarvené lodičky můžete sladit s neutrálním zbytkem outfitu, ale směle je můžete kombinovat i s dalšími pastelovými barvami a rozzářit tak jaro.

Důraz na špičce

Jak už jste se mohli na Luxurymagu dočíst v přehledu trendů v oblasti obuvi pro jaro 2013, výrazným trendem je kladení důrazu na špičky bot. Bývají od zbytku boty barevně odlišeny a to většinou metalickými odstíny. Tento trend zaujal i hvězdy červeného koberce a i díky tomu se stal opravdovým hitem sezóny.

Semišové

Stejně jako v loňské sezóně i letos se často setkáváme s lodičkami vytvořenými z hebkého semiše. O co jsou náročnější na údržbu, o to lépe vypadají a pastelové barvy na nich obzvlášť vyniknou.

S páskem

Velmi stylovou novinkou, která je navíc pohodlná, neboť vaši nohu lépe udrží, je pásek přes kotník. Je skvělým oživením, pokud vás klasické lodičky už nudí, a zároveň opticky zeštíhlí kotník.

Zvířecí

Trend zvířecích potisků se už může zdát nekonečný, ale pokud se vám neomrzel, pořád můžete lodičky připomínající hadí, leopardí či zebří kůži nosit a neobávat se, že byste byla out.

Zdobené podpatky

Kromě špiček bot je velká pozornost kladená i na podpatky, které mohou tuto sezónu být průhledné, poseté cvočky, barevně odlišené a podobně. Je jen na vás, jak moc chcete na ulici prostřednictvím svých lodiček vyniknout!

Zdroj: www.polyvore.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu