Zajímavá podívaná! - Kombinace proužků a puntíků

Zajímavá podívaná! - Kombinace proužků a puntíků

5. března 2013, proužky, puntíky, módní doplňky, černo-bílá, jaro 2013

Sponzorované odkazy

Nebudou to jen samotné proužky, které letos poletí. Velkým módním hitem bude jejich kombinace s puntíky. Jedná se o velice zajímavou kombinaci. Někteří dokonce tvrdí, že proužky a puntíky by se v jednom outfitu spolu míchat neměli. Ale tento článek vás určitě přesvědčí o tom, že tomu tak není. Kombinace proužků a puntíků může být skutečně zajímavá.

Je dokonce možné skloubit proužky a puntíky v jednom kusu oblečení. Mám namysli například proužkovanou košili, na níž jsou puntíky či puntíkované tričkoproužkovanými rukávy. I takové ,,modýlky" existují a nevypadají vůbec špatně či směšně. Mají dokonalou vlastnost přilákat oči všech kolemjdoucích. Puntíky jsou přeci jen trochu odlehčujícím obrázkem, který se často vyskytuje na dětských oblečcích. Rozhodně tedy váš outfit rozzáří a vyvolá vám dobrou náladu.

Pokud nikde neseženete model, který vám dokáže puntíky a proužky nabídnout na jedné ploše, zkuste si tyto motivy rozdělit a pořiďte si například puntíkovaný svetřík zvlášť a k proužkované kalhoty zvlášť. Tato možnost je určitě dostupnější a asi i lepší. Kombinací je spousta a pokud jste hravý, s těmito modely si určitě vyhrajete dosytosti. Jestliže si koupíte proužkované a puntíkované oblečky, které budou ještě v módní černo-bílé kombinaci, spojíte tak dva jarní trendy v jedno.

Pokud nebudete chtít spojovat proužky a puntíky jen skrz oblečení, můžete přes módní doplňky. Zakupte si jakýkoli módní doplněk, jako například šátek, kabelku, pásek, sluneční brýle a tak dále, a kombinujte. Proužkované i puntíkované módní doplňky vypadají velice vkusně a můžete je nosit i ke klasickým jednobarevným oblečením. Skvěle doplní fádní a nudný outfit. Je velikou výhodou, že proužky a puntíky můžete slučovat klidně až do zbláznění. Tohoto spojení se zřejmě nedá nikdy nabažit.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, sluneční brýle, šperky a hodinky, spodní prádlo a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu