Přehlídka Louis Vuitton podzim/zima 2013 se nesla v dekadentním leč erotickém duchu

Přehlídka Louis Vuitton podzim/zima 2013 se nesla v dekadentním leč erotickém duchu

8. března 2013, Louis Vuitton, Louis Vuitton přehlídka 2013, Louis Vuitton fashion week Paris 2013, Louis Vuitton kolekce podzim/zima 2013, Kate Moss, Marc Jacobs

Sponzorované odkazy

Před dvěma dny se v Paříži v rámci tamního fashion weeku konala přehlídka značky Louis Vuitton pro podzim/zimu 2013–14 a jaké pokaždé to byla krásná podívaná. Návrhář značky, Marc Jacobs, přišel opět s úplně jinými a novými nápady a hlavně konceptem, který měl důvtip a zároveň byl plný elegance a erotiky.

Oproti minulé kolekci, které vládla hlavně geometrie a která jako by postrádala emoce, se Jacobs rohodl jít úplně opačnou cestou, a to cestou do světa femme fatales, plného sexuální napětí, vrtochů a rozmarů, do světa předměstských paniček i Hitchcokovských hrdinek zároveň.

Přehlídka, jež byla zasazena do falešné hotelové chodby s množstvím dveří, jakoby vyprávěla příběh ženy, která je ráda obklopena luxusem, ale zároveň je tak trochu znuděná, ženy, která si večer obleče své nejlepší šaty, ale zůstane doma či právě v hotelovém pokoji, aneb Jacobsův nápad byl „Proč jít ven, když můžete zůstat a bavit se vevnitř?“

Celá přehlídka se nesla tak trochu v dekadentním leč glamour a lehce erotickém duchu, byla jakousi exkurzí do budoárů, plných žen v průhledných šatech ve stylu noční košilky, saténových pyžamových obleků s nádhernými květinovými potisky, pánské kabáty a saka byly přetvořeny v župany s růžovými pírky marabou a vše dovršovaly dlouhé šaty v odstínech šedi, modré, fialové, hnědé či v černé barvě a všudypřítomná sexy krajka. Kolekce je též plná krásných sandálů na vysokém podpatku, které určitě stojí za zmínku.

Celková nálada přehlídky byla tak opravdu úplně odlišná od té minulé, byla to podívaná plná emocí a erotického napětí a nedalo si nevšimnout faktu, že v sobě nesla i trochu voyerismu.

Přehlídka měla také speciálního hosta, kterým nebyl nikdo jiný, než Kate Moss, která předvedla krásné průhledné šaty v úplném finále přehlídky a po ní se objevil také i samotný návrhář Marc Jacobs taktéž v jednom kousku ze své kolekce.

Copyrights:
Celebrities: Louis Vuitton / David Atlan – Bertrand Rindoff Petroff
Fashion Show – From LV001 to LVMJ: Louis Vuitton / Ludwig Bonnet
Decoration – From LV101 to LV102: Louis Vuitton / Frederique Bonnet

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu