Kalhoty s puntíky dodají vašemu outfitu šťávu!

Kalhoty s puntíky dodají vašemu outfitu šťávu!

13. března 2013, kalhoty, rifle, jeany, kalhoty s puntíky, puntíkované kalhoty, vzorované kalhoty, polka dots, Zara, Pull&Bear, Asos

Sponzorované odkazy

Nové trendy se letos výrazně projevily i na kalhotách. Klasické rifle už dávno pomalu nahrazují ty barevné a letos přibyly například i proužky, nejrůznější potisky, abstraktní vzory a pod vlivem geometrického či retro trendu i puntíky. Rády je nosíme na halenkách, svetrech či šatech, ale na kalhotách přeci jen působí trochu odvážněji a hlavně nepřehlédnutelně. Jelikož se ale jaro i léto nesou na vlně hravosti a roztomilost k těmto obdobím patří, není důvod puntíkované kalhoty nevyzkoušet! Je totiž mnoho možností, jak jimi svůj šatník oživit a dodat novou šťávu kouskům, které už doma máte.

Trendy jsou klasické bílé puntíky na černém pozadí, ale i nejrůznější kombinace pastelových barev. Stejně tak se nabízí i typická červeno-bílá kombinace.

Pokud si nejste jisté, jak tyto kalhoty nosit a vsázíte spíše na elegantní vzhled, můžete zvolit béžové kalhoty s bílými puntíky a doplnit je o nude či bílý vršek. Monochromatický vzhled je letos také trendem a pro oživení můžete outfit doladit zajímavým šperkem. Bílou košili ale využijete téměř ke každé variantě puntíkovaných kalhot a rozhodně nic nezkazíte. Přidat můžete vaše oblíbené sáčko nebo džínovou bundičku, jejichž sláva se letos vrátila v plné síle.

Pro ty z vás, jež chcete být v davu vidět, jsou tu ale i poněkud originálnější varianty. Stačí se po vzoru módních bloggerek přestat bát kombinovat vzory. K puntíkovaným kalhotám tak zkuste obléct pruhované tričko nebo také top posetý puntíky. Ačkoliv se to může zdát přehnané, mix různě velkých a odlišně barevných puntíků může vypadat velmi zajímavě. Kalhoty s puntíky zkrátka nabízejí mnoho možností, jak do outfitu promítnout vaši kreativitu!

Různě vzorované kalhoty, a tedy i ty puntíkované, najdeme v kolekcích mnoha značek. Ve své nabídce je má například Zara, Pull&Bear a nezklame samozřejmě ani e-shop ASOS, který je snad vždy zárukou nejnovějších trendů.

Zdroj: www.zara.com, www.pullandbear.com, www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu