Trendy tipy na jaro a léto z e-shopů Zara, Mango a Bershka

Trendy tipy na jaro a léto z e-shopů Zara, Mango a Bershka

18. března 2013, Zara, Mango, Bershka, trendy jaro 2013, zara e-shop, Mango e-shop, Bershka e-shop, Zara šaty, Mango šaty, Bershka šaty, společenské šaty, maxi sukně, svetry, fashion trends, oblečení e-shop

Sponzorované odkazy

Na Luxurymagu jste si už mohli přečíst o nových jarnich kolekcích různých značek, ale víceméně se u každého takového článku jedná o prezentaci spíše obecnou. Dnes bych vám chtěla představit pár konkrétních tipů z e-shopů, které však najdete i v kamenných obchodech zmíněných značek a které jsou absolutními hity letošní jarní a letní sezóny.

Zara

Ačkoliv se to tak při prohlížení stránek i e-shopu oblíbené španělské značky Zara nezdá, tuto sezónu se designéři opravdu překonali a dali tak vzniknout nádherným a jedinečným modelům. Zvláště pak co se týče šatů najdete v obchodech Zara opravdové skvosty za přijatelné ceny. Pokud se například chystáte na svatbu nebo jinou společenskou událost podobného rázu, určitě si vyberete mezi krásnými dlouhými šaty, které Zara nabízí. Zara si toto jaro a léto hoví v jednoduchosti a minimalismu, a tak jsou šaty jednobarevné, a to buď bílé, černé nebo v jemných pastelových barvách, z lehkých, průhledných materiálů s jemými detaily, jako jsou kamínky a korálky ozdobené výstřihy, vyšívané tribal detaily na rukávech apod. Naživo mě velmi upoutaly šaty se zkříženým vystřihem s jemným japonským potiskem plným ptáčků a květin.

Letošní jarní kolekce Zary je též plná nápaditých a originálních blazerů a bundiček s tribal vzory, orientálními výšivkami a potisky. Osobně jsem byla absolutně okouzlena prošívanou bundičkou, při jejíž realizaci, se zdá, designéři mysleli na staré prošívané deky na venkově, ale jak vidíte, výsledek je naprosto skvělý. Určite si také nenechejte ujít puntikované džíny a kalhoty, a pokud na to máte nohy, zkuste legíny v aztéckém potisku, které jsou letos velmi in.

Bershka

I nadále zůstáváme ve španělském prostředí, neboť si představíme některé kusy značky Bershka, která stejně jako Zara, spadá do Inditex group. Bershka je prosluslá svými mladistvými kousky a letošní kolekce je opravdu mladistvého a hravého ducha. Jaro a léto z ní jenom čiší, a to hlavně díky zvoleným barvám, mezi kterými dominuje oranžová, růžová, modrá, bílá a černá. Nechybí však ani tlumené hnědé odstíny či naopak zářivé neony. V této rozmanité nabídce zaujme například lehoučká košile s květinovým potiskem nebo dlouhé sukně jako například tato bílá průhledná sukně s výšivkami. Čeho má teď Bershka opravdu dostatek, jsou body bez rukávu, a to jak v jednobarevném provedení, tak i například v květinovém či tribal potisku. Na co Bershka opravdu specialista, jsou elegantní mikiny, ty se ve vašem šatníku nikdy neztratí.

Mango

Nyní se sice pohneme z Inditexu, ale stále bude řeč o španělské značce, kterou je samozřejmě Mango. Letošní tváří Manga je Miranda Kerr a ta společně s designéry značky dodala značce trochu více sex-appealu a hravosti. Pokud hledáte například zajímavý svetr, určitě zajděte do jednoho z obchodů Manga, nabídka je opravdu rozmanitá a zajímavá – od svetrů s cvočky a kamínky pro svetry à la 90's. Stejně tak jako v Zaře, i v Mangu najdete mnoho šatů, jež se hodí na společenské události. Oproti první jmenované značce jsou šaty Mango barevnější a rozmanitější, ale zaplatíte za ně podstatně více. Co si v Mangu určitě nesmíte nechat ujít jsou dlouhé sukně, má je snad ve všech možných barvách a provedení je úžasné a materiál tak lehoučký, že ho nebudete ani cítit. A poslední kousek, který v Mangu stojí opravdu za to (tedy za ty peníze) jsou velurové bundy v krásných jarních pastelových barvách, osobně mě velmi zaujala světle růžová či korálová, ale i klasická hnědá vypadá velmi dobře.

Zdroj: www.mango.com, www.bershka.com, www.zara.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu