Novinka týdne: Novou tváří letní kolekce H&M je Beyoncé!

Novinka týdne: Novou tváří letní kolekce H&M je Beyoncé!

21. března 2013, Beyoncé, H&M, Beyoncé pro H&M, Beyoncé for H&M, H&M letní kolekce, H&M kolekce léto 2013, Beyoncé - Standing on the Sun

Sponzorované odkazy

Světu byla oznámena úžasná novinka, kterou by asi nikdo nečekal. Novou tváří pro letní kampaň švédského kolosu H&M je nikdo jiný než number one diva Beyoncé. H&M zatím nechalo do světa pronikonut jen jednu kampaňovou fotku, ale už podle ní můžeme soudit, že to bude něco velkého. Zvlášť pokud je tato kolekce inspirována osobním stylem této mega zpěvačky a sama se tak na návrhu jednotlivých kousků podílela.

Na první kampaňové fotce je Beyoncé zachycena, jak leží na plážovém lehátku v sexy šortkách a košilovém topu s rozepnutými knoflíky a s tropickou květinou ve vlasech. Tato i ostatní fotky této letní kampaně H&M byly nafoceny na Bahamách fotografy Inez van Lamsweerde a Vinoodhem Matadinem. Kolekce zahrnuje samozřejmě i plavky, a tak se můžeme těšit na sexy Beyoncé v plavkách na krásných plážích tohoto soustroví. Kampaň nese název „Beyoncé as Mrs Carter in H&M“ a naráží a dělá tak i reklamu světovému turné Beyoncé, které začně již za pár dní. U nás ji sice neuvidíme, ale do Bratislavy, kde bude tato americká diva vystupovat již 19. dubna, to není od nás tak daleko.

Sama Beyoncé k této kolaboraci s H&M říká: „Vždycky se mi líbil záměr H&M vytvářet pěkné a dostupné oblečení a opravdu jsem nadšená z konceptu, na kterém jsme spolupracovali čili objevování různých emocí ženy za pomoci čtyř živlů – ohně, vody, země a větru. Bylo to opravdu krásné dělat fotografie na tropickém ostrově a připadalo mi to spíše jako natáčení hudebního videa než reklamy."

Jak jsem už jsem zmínila kolekce Beyoncé pro H&M zahrnuje též plavky a plážové doplňky, včetně bikin z Water H&M Collection a část z prodeje této kolekce přispívá organizaci WaterAid, která se stará o čistější a dostupnější vodu tam, kde je potřeba, zvláště pak v Africe.

Kromě tištěných fotografií a billboardů bude kampaň doprovázena i televizní reklamou s novou písní Beyoncé – Standing on the Sun.

Nová kampaň, nová kolekce a nová píseň od Beyoncé! Opravdu se máme na co těšit.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu